ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Drinks, Beats and Bites» από το Paul’s Coffee Roasters και τον Deejay Radio

WIZ TEAM

Ο παραγωγός του Radio Deejay, Pueblo Franco, πίσω από τα decks θα δίνει τον ρυθμό, στην υπέροχη αυλή του Paul’s Coffee Roasters, ενώ εκεί θα βρίσκονται επίσης το Churros Amigos και το Mango Loco.

Αν δεν έχεις βρεθεί σε ένα από τα υπέροχα Garden Sessions του αγαπημένου μαγαζιού στη Λάρνακα, έχεις τώρα μια εξαιρετική ευκαιρία να το κάνεις.

Info
Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022
Paul’s Coffee Roasters
Αρμένικης Εκκλησίας 35A, Λάρνακα
Ώρα 19:30
Cover Fee €3


Το Paul’s Coffee Roasters
 

«O ιδανικός καφές, είναι ένας ιδιαίτερος συνδυασμός τέχνης, επιστήμης και ιεροτελεστίας, όπου η γεύση και το άρωμα αποτελούν κινητήρια δύναμη.

Στο Paul’s Coffee Roasters προμηθευόμαστε, καβουρδίζουμε και παρασκευάζουμε τον δικό μας καφέ Specialty, εντός του χώρου μας εδώ και τρία χρόνια.

 



Εδώ, μπορείς να δοκιμάσεις μοναδικές ποικιλίες καφέ, άριστα εκτελεσμένες με διάφορες μεθόδους από τους Barista μας, και να τα συνοδεύσεις με μια από τις υπέροχες χειροποίητες μας λιχουδιές. Λατρεύουμε τον καλό καφέ όσο λατρεύουμε την καλή αισθητική και όμορφες συζητήσεις με αγαπημένους ανθρώπους -πράγμα που φαίνεται άλλωστε και στον χώρο μας.

Tip: Δοκιμάστε μονοποικιλιακούς καφέδες, σε μέθοδο V60 ζεστό ή κρύο, ή ρωτήστε τους Barista μας για τον Cold Brew της ημέρας/ ή το εσπρέσσο της ημέρας.

Επιπρόσθετα, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια για να αξιοποιήσουμε την υπέροχη αυλή μας, στο πίσω μέρος του μαγαζιού. Ένα μικρό διαμάντι κρυμμένο στην καρδιά της πόλης, πλαισιωμένο από πράσινο, βλάστηση σε ένα άνετο χώρο για να απολαύσεις ένα ποτό, ζωντανή μουσική, φαγητό και μουσικές βραδιές με αγαπημένους DJs. Εκεί σας περιμένει ένα ζεστό χαμόγελο και μια εγκάρδια εξυπηρέτηση που ξεκινά από τον Παύλο αλλά και όλη την ομάδα. Αφήστε έξω τις έγνοιες και απολαύστε μαζί μας!

Μείνετε συντονισμένοι στα social media του μαγαζιού για τα επερχόμενα event μας».