ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δύο νέοι χώροι στη Μαρίνα Αγίας Νάπας απογειώνουν την εμπειρία της γαστρονομίας

WIZ TEAM

Τίποτα δεν συναρπάζει περισσότερο τις αισθήσεις από μια επίσκεψη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, το απόλυτο hotspot του νησιού, που προσφέρει μια πληθώρα επιλογών ψυχαγωγίας, dining και shopping για τους επισκέπτες.

Από εκλεπτυσμένα εστιατόρια, καφέ και deli, μέχρι καταστήματα μόδας, καλλυντικά και υπηρεσίες ευεξίας, η Μαρίνα Αγίας Νάπας είναι ο τέλειος προορισμός για όσους αναζητούν τον ιδανικό συνδυασμό ψυχαγωγίας, χαλάρωσης, υψηλής αισθητικής και κορυφαίας γαστρονομίας.

Αν και έχει καθιερωθεί πλέον ως το απόλυτο hotspot διασκέδασης, ψυχαγωγίας και διοργάνωσης δημοφιλών events, η Μαρίνα Αγίας Νάπας δεν επαναπαύεται. Αντ' αυτού,  συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στους επισκέπτες της, προσθέτοντας διαρκώς νέα καταστήματα και brands στην εμπορική ζώνη της που καλύπτουν κάθε ανάγκη και γούστο.

Ανάμεσα στις πρόσφατες νέες αφίξεις, ξεχωρίζει το Le Sundeck Robuchon, το οποίο αποτελεί το νεότερο “αδελφάκι” του L'Atelier Robuchon και του Le Deli Robuchon. Βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο του τελευταίου και προσφέρει υπέροχα signature κοκτέιλ (δοκιμάστε οπωσδήποτε το Scent of a Summer με κουμανταρία) και μια εξαιρετική ποικιλία από finger food μέχρι αργά το βράδυ ενώ κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή οι λάτρεις της καλής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν μοναδικά live events με τη συμμετοχή διάσημων DJs και δημοφιλών συγκροτημάτων. Το μενού του Le Sundeck περιλαμβάνει μια πληθώρα επιλογών για finger food, όπως πιατέλες τυριών και αλλαντικών, το μίνι Cornetto, μίνι Burger βοδινού με τηγανητές πατάτες, διάφορα dips, χαβιάρι με ρωσική γαρνιτούρα, και τέλος θεσπέσια γλυκά, φρουτοσαλάτες και παγωτά.

Οι λάτρεις της πίτσας θα λατρέψουν το Margherita Pizza Artigianale, το οποίο είναι το πρώτο ιταλικό εστιατόριο της γνωστής ελληνικής αλυσίδας στην Κύπρο. Μετά την επιτυχημένη παρουσία του σε Κηφισιά, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα, το Margherita Pizza Artigianale ανοίγει τις πόρτες του και στην Κύπρο με σκοπό να ενθουσιάσει τους φίλους της ιταλικής κουζίνας με τη διάσημη πλέον homemade πίτσα που εγγυημένα θα σας κάνει να επιστρέφετε ξανά και ξανά!


Η εμπειρία του shopping και της ευεξίας

Αν πάλι ψάχνετε για μια μοναδική εμπειρία shopping, η Mint Boutique και το Tiffany Mare είναι εδώ για να γίνουν η νέα σας μανία. Το Tiffany Mare επιστρέφει στη Μαρίνα προσφέροντας προσεγμένες και αυστηρά επιλεγμένες συλλογές σχεδιαστών από όλο τον κόσμο, ενώ η Mint Boutique, η οποία αποτελεί νέα άφιξη, έρχεται να προσθέσει μια εκλεπτυσμένη συλλογή ρούχων από χώρες - κέντρα μόδας όπως η Γαλλία, η Αγγλία και η Ιταλία, που φιλοδοξούν να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής (αλλά και επίσημής) σας εμφάνισης. 

Ωστόσο, η Μαρίνα Αγίας Νάπας δεν προσφέρει μόνο επιλογές για φαγητό και ψώνια. Είναι επίσης ένας προορισμός όπου μπορείς να απολαύσεις στιγμές πραγματικής χαλάρωσης και ευεξίας. Ανακαλύψτε το ολοκαίνουργιο ινστιτούτο ομορφιάς Marine Aesthetics και αφεθείτε στα χέρια της κορυφαίας ομάδας γιατρών, πλαστικών χειρουργών και αισθητικών θεραπευτών. Το Marine Aesthetics προσφέρει τις καλύτερες αισθητικές θεραπείες, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να προσφέρετε στον εαυτό σας μια κούρα ομορφιάς και ευεξίας που θα σας αναζωογονήσει και θα επανεκκινήσει τον οργανισμό σας! Τέλος το φαρμακείο που άνοιξε στη Μαρίνα θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες όχι μόνο σε φάρμακα αλλά και σε είδη προσωπικής υγιεινής, φροντίδας και ευεξίας.

Με αυτές τις νέες προσθήκες και εμπειρίες, η Μαρίνα Αγίας Νάπας διατηρεί τη θέση της ως απόλυτος προορισμός για ψώνια, ψυχαγωγία και αναζωογόνηση, καθώς διαθέτει πάνω από 20 καταστήματα που καλύπτουν κάθε δυνατή ανάγκη και επιθυμία σας. Η Μαρίνα Αγίας Νάπας δεν είναι απλά ένας προορισμός, είναι μια εμπειρία ζωής. Ανακαλύψτε τη μαγεία της Μαρίνας Αγίας Νάπας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ζήσει απόλυτες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.