ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δύο νόστιμες προσθήκες στο μενού του Gallery Stasikratous

WIZ TEAM

Συνταγή που πέτυχε δεν αλλάζει. Αυτή φαίνεται να είναι η στρατηγική που ακολουθείται από το νέο εστιατόριο της Λευκωσίας, το Gallery Stasikratous.

Η νέα άφιξη της κοσμοπολίτικης οδού παρουσίασε πριν από μερικές εβδομάδες το νέο Brunch Menu, το οποίο αγκαλιάστηκε ήδη από πολύ κόσμο.

Σε αυτή την επιτυχία φαίνεται να χτίζει το Gallery Stasikratous, αφού παρουσίασε μέσω της σελίδας του στο Instagram δύο ακόμα νέα πιάτα με την υπογραφή του ταλαντούχου chef Αλέξανδρου Γράβαρη.

Η πρώτη προσθήκη στο Brunch Menu αφορά σε ένα κλασικό πιάτο, το French Toast, το οποίο όμως έχει μια παραλλαγή στην κρέμα του. Όπως και στα υπόλοιπα πιάτα, οι μάγειρες του μαγαζιού παράγουν δικές τους διαφοροποιημένες συνταγές με την υπογραφή του Gallery Stasikratous. Συγκεκριμένα, η μοναδική signature σάλτσα τροπικού δάσους κάνει το πιάτο να ξεχωρίζει.

Η δεύτερη προσθήκη αφορά σε μια εύκολη επιλογή προγεύματος στο γραφείο, το croissant scramble. Το Gallery χαρακτηρίζει αυτό το πιάτο ως την «καλύτερη λύση για ένα καθαρό, χορταστικό και απαλό πρόγευμα που γεμίζει τις μπαταρίες». Ολόφρεσκο γεμιστό κρουασάν, με γενναιόδωρη ποσότητα scrambled eggs, γαλοπούλα, παρμεζάνα, ντοματίνια και φύλλα σχοινόπρασου.

Τέλος, άλλη μια έκπληξη από το μαγαζί αποτελεί η έναρξη συνεργασίας του Gallery με το “Bake me Good”, τη γνωστή -ειδικότερα στη νεολαία- επιχείρηση γλυκών! Για το Σαββατοκύριακο που έρχεται (7&8 Ιανουαρίου), το Gallery Stasikratous παρουσίασε ένα limited edition cookie, σε συνεργασία με το “Bake me Good”, το οποίο συνοδεύεται με άσπρη σοκολάτα και blueberries.