ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δύο σεφ και μία τηλεμαγείρισσα στο Φεστιβάλ Καραόλου

WIZ TEAM

Η τελευταία ενημέρωση που έρχεται σε σχέση με το πολύ ιδιαίτερο αυτό φεστιβάλ αφορά στα τρία άτομα που θα μαγειρέψουν στη μέρα του event στην Τερσεφάνου.

Το κοινοτικό συμβούλιο Τερσεφάνου θα διοργανώσει όπως έχουμε γράψει ήδη ένα γαστρονομικό και πολιτιστικό φεστιβάλ με θέμα τον καράολο. Μέσα από αυτό το φεστιβάλ θα αναδειχθεί με μοναδικό τρόπο η  παράδοση, η γαστρονομία και η πολιτιστική κληρονομιά της κοινότητας Τερσεφάνου.

Οι chefs Κυριάκος Φώκου και Χρίστος Χριστοδούλου, καθώς και  η τηλεμαγείρισσα Χρύσω Λέφου θα ετοιμάζουν δημιουργικές συνταγές με καραόλους που θα προσφέρονται δωρεάν στους επισκέπτες για γευσιγνωσία.

Επιπλέον θα προσφέρονται δωρεάν βιωματικά εργαστήρια μαγειρικής,  χειροτεχνιών,  και ζωγραφικής για μικρούς και μεγάλους.

Στον χώρο θα υπάρχουν επίσης περίπτερα πώλησης φαγητού τύπου «street food» και τοπικών προϊόντων.

Μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα θα κρατούν συντροφιά τους παρευρισκόμενους κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Διαγωνισμός του καλύτερου πιάτου από καραόλους. Ο καθένας και η κάθε μια θα έχει το δικαίωμα, εφόσον το επιθυμεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό καλύτερου πιάτου με καραόλους. Για δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 24422222 μέχρι τις 7 Μαΐου 2024 (έντυπα συμμετοχής βρίσκονται αναρτημένα στη σελίδα του φεστιβάλ και στο Κοινοτικό Συμβούλιο.)

Το γαστρονομικό και πολιτιστικό φεστιβάλ θα δώσει τη δυνατότητα στην κοινότητα Τερσεφάνου να προβάλει την παράδοσή της και να μοιραστεί τον πλούτο της κουλτούρας της με τους επισκέπτες.

Το Φεστιβάλ τελείται υπό την αιγίδα της Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κας Μαρίας Παναγιώτου.

Info
Κυριακή 12 Μαΐου 2024
Τερσεφάνου, 15.00-20.00
Χώρος στάθμευσης, κέντρο χωριού