ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δυο Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις στην σκηνή του Παττίχειου

WIZ TEAM

Άλλες δύο χριστουγεννιάτικες παραστάσεις ανεβαίνουν στη σκηνή του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού για να κάνουν την εορταστική περίοδο ακόμα πιο φωτεινή και αισιόδοξη!

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής μας υποδέχονται στη γιορτινή παράσταση «Be our Guest», ταξιδεύοντας μας με τις μοναδικές φωνές τους στη μαγευτική Βιέννη, τη λαμπερή Times Square, καθώς και σε χιονισμένα χωριουδάκια, όπου το αναμμένο τζάκι δίπλα από το στολισμένο Δέντρο αποτελεί το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων. Τραγούδια από ταινίες του Disney, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αλλά και αποσπάσματα από αγαπημένα τους μιούζικαλ ζωντανεύουν το πνεύμα των γιορτών, μέσα από τις παραμυθένιες φιγούρες της Σταχτοπούτας, της Mary Poppins και του Lion King!

Η συναρπαστική ιστορία του Καρυοθραύστη στον πάγο
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το φαντασμαγορικό σόου «Ο Καρυοθραύστης», έρχεται να χαρίσει μοναδικές εικόνες ομορφιάς, χάρης και χρωμάτων που ξετυλίγονται στον πάγο, δημιουργώντας μια συναρπαστική ιστορία. Το αγαπημένο κλασσικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Ερνστ Τέοντορ Αμαντέους Χόφμαν σε συνδυασμό με τις μελωδικές νότες του Πιότρ Τσαϊκόφσκι, μας παρασύρουν στο υπέροχο πνεύμα των Χριστουγέννων, μέσα από μια ολοζώντανη παράσταση, με φανταστικά κοστούμια και ακροβατικές φιγούρες που κόβουν την ανάσα. Ο κόσμος των παραμυθιών αναβιώνει στη σκηνή, καθώς παράξενα περιστατικά ξεδιπλώνονται μπροστά μας, μέσα από ένα κράμα αριστουργηματικών χορογραφιών, πατινάζ και ακροβατικών.

Be our Guest
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου|20.00
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής σε μια υπέροχη μελωδική παράσταση αφιερωμένη στα Χριστούγεννα.

Ο Καρυοθραύστης
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου|15.00 & 19.30
Η αγαπημένη παράσταση των Χριστουγέννων σε ένα μαγικό συνδυασμό μπαλέτου στον πάγο και ακροβατικών.

Πληροφορίες: www.pattihio.com.cy | 25377277