ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εγκαίνια τοιχογραφίας από τον Γάλλο καλλιτέχνη του δρόμου SETH

WIZ TEAM

Ο Δήμος Στροβόλου σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου και τη Γαλλική Πρεσβεία μάς προσκαλούν στα επίσημα αποκαλυπτήρια της τοιχογραφίας του διεθνούς φήμης Γάλλου καλλιτέχνη SETH.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024, στις 18:30, στην πλατεία του Δημοτικού Μεγάρου Στροβόλου.

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν παρουσία της Αυτού Εξοχότητάς κας Salina Grenet-Catalano, Πρέσβειρας της Γαλλίας στην Κύπρο και του κου Σταύρου Σταυρινίδη, Δημάρχου Στροβόλου.

Η εορταστική εκδήλωση θα περιλαμβάνει έκθεση των έργων του καλλιτέχνη SETH, φαγητό, ποτά και DJ.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο έφερε για πρώτη φορά στην Κύπρο τον παγκοσμίου φήμης Γάλλο street artist SETH. Ο SETH δημιουργεί ένα πρωτότυπο έργο σε τοίχο ιδιωτικού ακινήτου που βρίσκεται απέναντι από το Δημαρχείο Στροβόλου και τον χώρο στάθμευσης στη γωνία των οδών Περικλέους και Στροβόλου.

Στόχος της δράσης είναι το μνημειώδες έργο τέχνης να γίνει ένα εμβληματικό ορόσημο της πρωτεύουσας. Η εκδήλωση αυτή προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τα έργα τέχνης του SETH, τα οποία κοσμούν τοίχους ανά τον κόσμο, και τον αντίκτυπό τους στις κοινωνίες και τις κοινότητες. Στις τοιχογραφίες του SETH απεικονίζονται παιδιά ως μάρτυρες των προκλήσεων και των διαιρέσεων του κόσμου- παιδιά που λαχταρούν την ελευθερία, την ειρήνη και την ισότητα.