ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εικόνες από τα δύο νέα Coffee Berry της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Εξασφαλίσαμε εικόνες από τα δύο νέα μαγαζιά του δημοφιλούς brand που θα βρίσκονται στην οδό Λήδρας και στη λεωφόρο Μακαρίου και μάθαμε πώς αυτά θα διαφοροποιούνται από τα υπόλοιπα του δικτύου καταστημάτων Coffee Berry.

Τα Coffee Berry εξελίχθηκαν και σε λιγότερο από έξι χρόνια μετατράπηκαν από ένα coffee to go concept store σε all day tasteful destinations.

O όμιλος εταιρειών Ζορπάς, σε συνέχεια των καφετεριών σε Στρόβολο, Nicosia Mall, Mall of Engomi, αλλά και στην μαρίνα Αγ. Νάπας, θα εγκαινιάσει την νέα εμπειρία καφέ Coffee Berry, με δύο νέα stand alone καταστήματα, ένα στην Οδό Λήδρας, περίπου στα μέσα Απριλίου και άλλο ένα στη Λεωφόρο Μακαρίου, στις αρχές του καλοκαιριού.


Οι τρεις πιο πάνω εικόνες αφορούν στο Coffee Berry της λεωφόρου Μακαρίου

Πρόκειται για δύο μοντέρνους γουστόζικους χώρους με ελαφριά tasteful διακόσμηση, που θα έχουν κλειστό αλλά και υπαίθριο χώρο για τους θαμώνες, ενώ θα προσφέρουν -πέραν από τον εξαιρετικό καφέ των Coffee Berry- και μία πλούσια γκάμα σε μικρογεύματα, γλυκά και σνακ.

Στα δύο σημεία θα φιλοξενηθούν επίσης τα παγωτά Kayak, η πιο πρόσφατη προσθήκη του ομίλου, με εντυπωσιακά stations και άλλες μαγικές δροσερές εκπλήξεις.

Στόχος των νέων σημείων είναι να συνθέσουν μία ολοκληρωμένη και ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους καταναλωτές, στην πρωτεύουσα και όχι μόνο.


Οι τρεις πιο πάνω εικόνες αφορούν στο Coffee Berry της οδού Λήδρας