ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εικόνες από το άρτι αφιχθέν πιο κεντρικό εστιατόριο της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Το Platea, το νέο εστιατόριο της Πλατείας Ελευθερίας, είναι ουσιαστικά το πρώτο εστιατόριο που λειτουργεί μέσα στην Τάφρο.

Το εστιατόριο λειτούργησε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου. Εκεί βρέθηκε ο Δήμαρχος, δίνοντάς μας μερικές εικόνες μέσω του επίσημου λογαριασμού του Δήμου Λευκωσίας στα social media.

Ένα εστιατόριο με μενού που έχει διεθνή κατεύθυνση, το οποίο προσφέρει την ευκαιρία στους περαστικούς να απολαύσουν ένα νόστιμο γεύμα στο πλαίσιο της βόλτας τους στην περιοχή, αλλά και μια ευκαιρία για έξοδο για κόσμο που θέλει να κατέβει για lunch ή για dinner στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.

Το Platea ανήκει στον όμιλο Acropolis Group, όπως και το Moat που βρίσκεται σε παραπλήσιο σημείο, επίσης στην Τάφρο της Πλατείας Ελευθερίας.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, στο πλαίσιο του Cyprus Cocktail Festival, το οποίο ως γνωστό θα πραγματοποιηθεί στον υπόγειο χώρο της Πλατείας Ελευθερίας, στις 14 Δεκεμβρίου, εκτός από τα κοκτέιλ που θα βγάζουν τα 20 μπαρ που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ (διάβασε περισσότερα εδώ), το Platea θα προσφέρει λαχταριστές street food γεύσεις.

Info
Τηλ. 99222627
Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία
Δ-Κ 12.00-00.00