ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είναι Γιορτές, ας Μαγειρέψουμε!

WIZ TEAM

Αυτά τα Χριστούγεννα ας κάνουμε το show της ζωής μας… στην κουζίνα μας. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να πάρουμε το Lurpak®, να ανέβουμε στη σκηνή και να δώσουμε μια παράσταση με νόστιμο χριστουγεννιάτικο φαγητό που θα θυμόμαστε για πάντα -εμείς και οι φιλοξενούμενοί μας.

Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος του χρόνου που μαζευόμαστε στα σπίτια, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Με αφορμή τις οικογενειακές συνευρέσεις, για τα τραπεζώματα, είτε απλώς και για να ανταλλάξουμε δώρα. Είναι όμως και η εποχή που περνάμε πολύ χρόνο στην κουζίνα, φτιάχνοντας γλυκά και φαγητά, τόσο γιατί έχουμε άπλετο χρόνο όσο και για να ικανοποιήσουμε τους φιλοξενούμενούς μας αλλά και τους εαυτούς μας.

Για να πετύχει όμως η συνταγή, για να δέσει το γλυκό, για να πάνε όλα κατ’ ευχή, θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η κύρια πρώτη ύλη σε κάθε περίσταση είναι η καλύτερη. Εξ ου και πάντα στο ψυγείο πρέπει να υπάρχει το Lurpak®.

Για αρχή θα δούμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε το κλασικό χριστουγεννιάτικο ψητό, το Ψητό Βοδινό με Σάλτσα Κράνμπερι. Θα δούμε δηλαδή πώς μπορούμε να εμπλουτίσουμε το λαμπερό γκαλά με υψηλής ποιότητας συστατικά και γιορτινή διάθεση (δες τη σχετική συνταγή εδώ).

Εκτός από το κυρίως πιάτο, στο τραπέζι θα πρέπει να υπάρχουν και διάφορα γιορτινά καλούδια για μετά. Όπως για παράδειγμα τα Μπισκότα με Τζίντζερ και Ζαχαρωμένη Φλούδα Πορτοκαλιού, τα οποία είναι ό,τι καλύτερο για την περίσταση. Μια τέτοια συνταγή, η μυρωδιά των μπαχαρικών καθώς την ετοιμάζουμε γεμίζει την κουζίνα μας, σκορπίζοντας χαρά και ευχαρίστηση. Μια απόλυτα γιορτινή συνταγή, με γεύση και εμφάνιση (κυρίως χάρη στο γλάσο) που ξεχειλίζει από χριστουγεννιάτικη διάθεση (δες τη σχετική συνταγή εδώ).

Χριστούγεννα χωρίς Κουραμπιέδες δεν λέει φυσικά, οπότε με το Lurpak® φτιάχνουμε και τους πιο αφράτους, νόστιμους σε γεύση και υφή κουραμπιέδες, ομορφαίνοντας το γιορτινό τραπέζι και νοστιμίζοντας ακόμα πιο πολύ το δείπνο (δες τη συνταγή εδώ).