ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα cozy espresso room στην καρδιά της πόλης

WIZ TEAM

Κάθε φορά που ανακαλύπτουμε ένα μικρό και cozy coffee shop στην πόλη, από το οποίο βγαίνουν ωραίες μυρωδιές (καφέ και όχι μόνο), ενθουσιαζόμαστε σαν μικρά παιδιά. Ειδικά όταν η εικόνα του παραπέμπει σε μαγαζάκια που συναντάς στις cool μεγαλουπόλεις του εξωτερικού!

Κάπως έτσι συνέβη και στην περίπτωση του Koffea Espresso Room, στο κέντρο της Λάρνακας, το οποίο αυτοπροσδιορίζεται ως specialty coffee shop ή ως espresso bar. Ένα μέρος που σε κερδίζει από το πρώτο δευτερόλεπτο, αρχικά χάρη στο λιτό ντεκόρ του με τους πολύ ωραίους χρωματισμούς και την industrial αισθητική και κατ’ επέκταση χάρη στα ωραία που προσφέρει στο μενού.

Ο specialty καφές έρχεται από Ελλάδα, μέσω της εταιρίας Taf, με τις επιλογές στο μενού να περιλαμβάνουν όλα τα είδη των κλασσικών καφέδων.

Επιπλέον, στο Kofea θα βρείτε διάφορα pastries, όπως cookies, muffins ή είδη όπως μηλόπιτα (ακόμα και σε vegan εκδοχή), αλλά και πράγματα όπως ζεστά paninis, σπιτική λεμονάδα, coffee cocktail με tonic κ.ά.

Το μόνο που έχεις να κάνεις σα βρεθείς εκεί (πολύ κοντά στην Ερμού), είναι να επιλέξεις ένα από τα τραπέζια στον κάτω ή τον πάνω χώρο, με τις μεγάλες τζαμαρίες και να απολαύσεις τον καφέ σου, ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα, αλλά και κάτι αλμυρό ή γλυκό για να σβήσεις τη λιγούρα σου.

Info
Τηλ. 24645250
Καραολή και Δημητρίου, Λάρνακα
Δ-Π 7.30-17.00 (ΤΕΤ ως τις 15.00 & Σ ως τις 14.00)