ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα δείπνο δίπλα στη θάλασσα, υπό το φως της πανσελήνου, στο Old Limassol Seafood Restaurant

WIZ TEAM

Δοκιμάζουμε ένα ξεχωριστό μενού θαλασσινών συνοδεία εκλεκτών κρασιών από το La Maison du Vin.

Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας και οινοποσίας ετοιμάζει το Old Limassol Seafood Restaurant σε συνεργασία με την κάβα La Maison du Vin, για τους λάτρεις του καλού φαγητού και κρασιού.

Ζήστε μια αξέχαστη βραδιά με εκλεκτές γεύσεις και μαγική ατμόσφαιρα δίπλα στη θάλασσα, με φόντο το ολόγιομο φεγγάρι, δοκιμάζοντας το μενού που ετοίμασαν ειδικά για τη βραδιά, οι σεφ του Old Limassol Seafood Restaurant.

Γεύσεις οικείες, που αναδεικνύονται άψογα με την υπέροχη επιλογή των ελληνικών κρασιών Techni Alipias και Idisma του οινοποιείου Wine Art Estate, που εισάγει στην Κύπρο αποκλειστικά το La Maison du Vin.

Το six course dinner περιλαμβάνει εκλεκτά πιάτα θαλασσινών όπως χταπόδι κατσαρόλας, σαγανάκι γαρίδας, φρέσκο λαβράκι στα κάρβουνα, αρωματισμένο με γηγενή βότανα, ενώ η βραδιά κλείνει με ένα ξεχωριστό επιδόρπιο, το οποίο συνοδεύεται από ένα μοναδικό desert wine.

Το Wine Art Estate αποτελεί ένα από τα πιο διακεκριμένα οινοποιεία της Ελλάδας, με έδρα τη Δράμα, μια περιοχή με ήρεμες κοιλάδες, εξαιρετικά μικροκλίματα και πλούσιο έδαφος που διαμορφώνουν το χαρακτήρα αυτών των εξαιρετικών κρασιών του. Κρασιά με λεπτά και κομψά αρώματα, με λεπτά αρώματα εσπεριδοειδών και φρούτων.

Info
Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023
Ώρα 19:15
Τιμή: 65 ευρώ/άτομο
Για κρατήσεις στο email: info@LMDV.com.cy) ή στο τηλέφωνο 25736220 και στο email: oldlimassol@hotmail.com ή στο τηλέφωνο 99827618. 


Το Old Limassol Seafood Restaurant αποτελεί γαστρονομικό σημείο αναφοράς για τη Λεμεσό για πάνω από τρεις δεκαετίες, προσφέροντας μια εκλεκτή γαστρονομική εμπειρία, ωδή στα φρέσκα και καλομαγειρεμένα θαλασσινά. Φημισμένο για το πάθος και την αγάπη του στο καλό ψάρι, το εστιατόριο αγαπά μεν την παράδοση, δεν παύει όμως ποτέ να εξελίσσεται και να αναβαθμίζεται.  

Το La Maison du Vin, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του κρασιού και των ποτών, διαθέτει σήμερα μία από τις πιο εκλεκτές και ενημερωμένες κάβες του νησιού, ενώ είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας πέραν των 55 διαφορετικών ετικετών από όλο τον κόσμο.