ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα δυνατό κυριακάτικο πάρτι από τα Maison Anemi και Skinny Fox

WIZ TEAM

Δύο από τα WiZ 50 Best Restaurants του νησιού ενώνουν δυνάμεις για ένα «Sundayrella party», το οποίο θα μεταφέρει στη Λεμεσό τα δυνατά vibes των parties των Skinny Fox, συνδυάζοντάς τα με τις δυνατές γεύσεις των πιάτων και των ποτών του Maison Anemi.

Αν έχεις βρεθεί Κυριακή στο δημοφιλές bar restaurant της Πρωτεύουσας, τότε σίγουρα γνωρίζεις πολύ καλά για τα δυνατά vibes των κυριακάτικων parties που εκτιλύσσονται εκεί. Αυτή η ατμόσφαιρα λοιπόν μεταφέρεται ειδικά για την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο αγαπημένο γαλλικό bistro στον παραλιακό της Λεμεσού, το οποίο ειδικά για τη μέρα θα βρίσκεται σε party mood.

Συγκεκριμένα, θα προσφέρεται late lunch (θα μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας από τις 14.00-14.30) και ακολούθως να μείνετε για το πάρτι που θα ξεκινήσει γύρω στις 15.00 (και θα διαρκέσει μέχρι και τις 22.00).

Πίσω από τα decks θα βρίσκεται ο εξ Αθηνών DJ Sokin, δίνοντας τον ρυθμό με mainstream ακούσματα και διάθεση για party αντίστοιχη με αυτή των προηγούμενων talk of the town εμφανίσεών του στο Skinny Fox.

Σε ότι αφορά στα πιάτα που θα απολαύσουν όσοι επιλέξουν να πάνε νωρίς στο Maison Anemi, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το μενού εμπλουτίστηκε πρόσφατα με οκτώ νέες επιλογές-δημιουργίες του ταλαντούχου σεφ Χρίστου Ησαΐα (διαβάστε σχετικά εδώ), οι οποίες μαζί με τα signature πιάτα, ενδεχομένως και ορισμένα special της ημέρας, σίγουρα θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο και κάθε γευστική απαίτηση.

Φυσικά, πέραν του lunch, ο κόσμος είναι ευπρόσδεκτος στο εστιατόριο καθ’ όλη τη διάρκεια του party -ακόμα και χωρίς κράτηση- για κοκτέιλ, κρασί και άλλα premium spirits που βγαίνουν από τη μπάρα του εστιατορίου.

Δύο από τα πιο stylish εστιατόρια του νησιού λοιπόν, το Skinny Fox με τις αναφορές στην Πορτογαλία και το φινετσάτο Maison Anemi με το παριζιάνικο στυλ, ενώνουν το ταπεραμέντο τους και μας προσκαλούν να βιώσουμε στη Λεμεσό ένα δυνατό «Sundayrella party», απολαμβάνοντας δυνατές μουσικές και δυνατές γεύσεις.

Info
Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023
Maison Anemi, 15.00-22.00
Αμαθούντος 28, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός
Πληροφορίες και κρατήσεις 25812000 & 22256070

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maison Anemi (@maisonanemi)