ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα φεστιβάλ ωδή στο ρούμι και το ουίσκι

WIZ TEAM

Άκρως επιτυχημένη η φετινή τρίτη διοργάνωση του «Athens Rum & Whisky Festival», στο υπέροχο νεοκλασσικό κτήριο «Αμαλίας 36», στο Σύνταγμα.

Δύο από τα δημοφιλέστερα αποστάγματα τόσο για τους καταναλωτές όσο και τους bartenders, το ρούμι και το ουίσκι, έγιναν πρωταγωνιστές για δύο ολόκληρες μέρες, στο πλαίσιο του πολύ σημαντικού «Athens Rum & Whisky Festival», ξεδιπλώνοντας στοιχεία όπως η βαθιά τους ιστορία και κληρονομιά, η μοναδικότητα, αλλά και ο τρόπος ανάμειξης και απόλαυσής τους.

Ένα φεστιβάλ που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά, αποσκοπώντας στην περαιτέρω αύξηση του awareness για το ρούμι και το ουίσκι, ενώ την ίδια ώρα προσφέρει τη δυνατότητα στους λάτρεις των premium cocktails να απολαύσουν τις δημιουργίες βραβευμένων μπαρ της αθηναϊκής σκηνής.

Η φετινή διοργάνωση του Athens Rum & Whisky Festival πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο 9 και 10 Δεκεμβρίου 2022, από το Baba Au Rum (“World’s 50 Best Bars”) και την ελληνική ομάδα του Difford’s Guide (“Best Cocktail Writing Publication in the World”). Στους τρεις ορόφους του Αμαλίας 36, ενός ιστορικού νεοκλασσικού κτηρίου με ωραία αισθητική, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να γευτούν δεκάδες κορυφαία παλαιωμένα αποστάγματα, τις κορωνίδες στην κατηγορία του ρουμιού και του ουίσκι.

Απολαμβάνοντας ωραίες μουσικές, ο κόσμος μπορούσε να δοκιμάσει κοκτέιλ από το κορυφαίο Baba au Rum, αλλά και από τα βραβευμένα Barro Negro, Line, The Clumsies και The Bar in Front of the Bar, ενώ παράλληλα στους τρεις ορόφους του φεστιβάλ έπαιζαν επίσης σπουδαία αποστάγματα για γευστική δοκιμή, Experience Rooms για custom made εμπειρίες, αίθουσες σεμιναρίων και γευσιγνωσιών, το καθιερωμένο Premium Lounge (limited θέσεις), καθώς και κατάστημα για όσους ήθελαν να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Μια άκρως φεστιβαλική ατμόσφαιρα, εν μέσω γιορτινής περιόδους, και μια εξαιρετική ευκαιρία για τους λάτρεις του ουίσκι και του ρούμι να εμπλουτίσουν περαιτέρω τις γνώσεις τους αλλά και να απολαύσουμε εξαιρετικά αποστάγματα και πολύ ιδιαίτερα κοκτέιλ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Denny Kallivoka (@denny_kallivoka)