ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα ιδιαίτερο μενού από το Wolfgang’s Steakhouse Limassol σε συνεργασία με το The Macallan

WIZ TEAM

Ένα υψηλής γευσιγνωσίας set menu με πρωταγωνιστή το εμβληματικό ουίσκι «The Macallan» επιφυλάσσει στους λάτρεις του εκλεκτού και αριστοτεχνικά ψημένου steak, το Wolfgang’s Steakhouse Limassol, την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023.
Οι εκλεκτοί πελάτες του Wolfgang’s Steakhouse Limassol θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ιδιαίτερο set menu, το οποίο επιμελήθηκε ο σεφ του εστιατορίου σε συνεργασία με το φημισμένο «The Macallan», δημιουργώντας τον υπέρτατο συνδυασμό γεύσεων αρωμάτων και αισθήσεων.

Το Macallan είναι ένα αποστακτήριο που ιδρύθηκε το 1824 και αποτελεί ένα από τα κορυφαία single malt ουίσκι στον κόσμο, σήμα κατατεθέν κάθε μυσταγωγικής γευστικής εμπειρίας. Οι περίπλοκες, αλλά κομψές γεύσεις του και η απαράμιλλη ποιότητά του το καθιερώνουν ως το απόλυτο must για ένα ξεχωριστό δείπνο.

Το γαστρονομικό ταξίδι θα αρχίσει με ένα The Macallan Double Cask 12 ετών, συνδυασμένο με τόνο ταρτάρ και αβοκάντο ή steak με sauce ταρτάρ, κάπαρη και αντζούγιες. Η μοναδική σαλάτα με παντζάρια, πράσινα φασόλια, μήλο και τυρί chevre καθώς και η ιδιαίτερα δροσιστική σαλάτα Iceberg με μαρούλι, ντομάτα και bacon αποτελούν επίσης μέρος της ανεπανάληπτης γευστικής περιπλάνησης.

Την ξεχωριστή βραδιά θα συμπληρώσει ένα The Macallan Double Cask 15 ετών, το οποίο συνοδεύουν δύο απολαυστικά πιάτα με την υπογραφή του Wolfgang’s Steakhouse Limassol: το θρυλικό steak, Wagyu Α5 και το λαχταριστό Fillet Mignon με την απόλυτη βαθμολογία Α5, σερβιρισμένα με μανιτάρια στη σχάρα και καπνιστό αλάτι.

Το λαμπερό δείπνο θα απογειωθεί με την παραδοσιακή εύγευστη καρυδόπιτα και το ακαταμάχητο κέικ με μους σοκολάτας, μαζί με ένα The Macallan Double Cask 18 ετών.

Η γαστρονομική εμπειρία στο Wolfgang’s Steakhouse Limassol θα ολοκληρωθεί με τα signature cocktails με το φημισμένο σκωτσέζικο ουίσκι και ζωντανή μουσική jazz. Μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όσους πραγματικά εκτιμούν την πολυτέλεια και την ποιότητα.

INFO: Wolfgang’s Steakhouse Limassol
Λεωφόρος Αμαθούντος 6, Μουτταγιάκα | Τ: 25 944 004
W: www.wolfgangssteakhouse.com.cy