ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα ιδιαίτερο ταβερνάκι που τιμάει την ντόπια παραγωγή και αξίζει να ανακαλύψεις

WIZ TEAM

Το Στεκκούι της Σιλίκου βρίσκεται στο όμορφο κουμανταροχώρι Συλίκου 20 λεπτά μακριά από την Λεμεσό. Το χωριό εκτός από την κουμανταρία, φημίζεται για τις αιωνόβιες ελιές του! Διαθέτει μάλιστα τρια μουσεία. Το μουσείο του Ελαιόλαδου, της Κουμανταρίας και το Αγροτικό μουσείο.

Το μικρό απάχικο στέκι, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του τον Μάϊο αποτελεί άλλον ένα λόγο να επισκεφτείς το μέρος. Στην ατμοσφαιρική αυλή του, μπορείς να απολαύσεις κρασί, μπίρα, μεζέδες και τσιμπήματα με την παρέα, χαλαρώνοντας μέσα στην ηρεμία της φύσης!

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των φαγητών είναι τοπικά, φρέσκα και καλλιεργημένα από τους παραγωγούς της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το μαγείρεμα χρησιμοποιείται πάντα φρέσκο εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο.

Το μενού μπορεί να το δημιουργήσει κανείς μόνος του, επιλέγοντας τα πιάτα που τον ενδιαφέρουν αφού ενημερωθεί από τον σερβιτόρο τι διαθέτει το κατάστημα την εκάστοτε μέρα. Έτσι όλα τα φαγητά είναι φρέσκα και όχι προπαρασκευασμένα.

Το μαγαζί θέλοντας να στηρίξει την ντόπια παραγωγή προσφέρει μόνο κυπριακό κρασί από ξεχωριστές ποικιλίες! Τέλος εκτός από μεζέδες μπορείτε να απολαύσετε γλυκά του κουταλιού, φρέσκια αναρή με κηρήθρα και μέλι, ρυζόγαλο, μαχαλεπί, και κυπριακό καφέ.

Το Στεκκούι της Σιλίκου είναι ανοιχτό Παρασκευή και Σάββατο από τις 19.00 μέχρι τα μεσάνυχτα και τις Κυριακές από τις 12.00 μέχρι τις 16.00.

Info
Το Στεκκούι της Σιλίκου
Συλίκου Λεμεσός
Τηλ. 25 583952