ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα κοκτέιλ με υπογραφή Gucci στο 4o Cyprus Cocktail Festival

WIZ TEAM

«Θα πρέπει να έρθετε για να δοκιμάσετε το ‘Mémoire di Negroni, το κοκτέιλ που περιγράφει εξαιρετικά την ταυτότητά μας ως μπαρ».

Στο πλαίσιο της συνέντευξή μας στο WiZ η Martina Bonci μάς προτρέπει να δοκιμάσουμε οπωσδήποτε το απόλυτο signature cocktail του Giardino 25, του δημοφιλούς cocktail bar που έχει δημιουργήσει ο οίκος Gucci.

Μέχρι όμως να πάμε ως τη Φλωρεντία για να το απολαύσουμε επί τόπου, στο υπέροχο περιβάλλον του branded μπαρ, όπου όλοι οι εργαζόμενοι είναι ντυμένοι με stylish Gucci outfits, μας δίνεται μια ευκαιρία να το γευτούμε στη Λευκωσία, στο πλαίσιο του 4ου Cyprus Cocktail Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου, στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας (διάβασε εδώ σχετικά).

Θα το δοκιμάσουμε μάλιστα φτιαγμένο από τα χέρια της ίδιας της Ιταλίδας bar manager του Giardino 25, η οποία θα βρίσκεται στο φεστιβάλ μαζί με την ομάδα της.

Ζητώντας της πάντως να μας δώσει δύο συνταγές για δύο από τα πιο δημοφιλή signature cocktails που προσφέρονται στο Gucci Giardino 25, η Martina Bonci απάντησε ως εξής: «​Θα ήθελα να σας πω τη συνταγή του best seller μας, Mémoire di Negroni, αλλά θέλω να μας επισκεφτείτε για να το ανακαλύψετε μόνοι σας».

Σε σχέση τέλος με το τέλειο κοκτέιλ, για την ίδια τέλειο είναι το κοκτέιλ που χαρακτηρίζεται από «ισορροπία στη γεύση, δυνατά συστατικά και… συναισθήματα».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ.