ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα νέο brunch spot στα ορεινά της Λεμεσού

WIZ TEAM

Το Κροκ Μαντάμ είναι το νέο μπραντσάδικο του νησιού. Έρχεται το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και θα σερβίρει πρόγευμα, brunch αλλά και ορισμένα ελαφριά γεύματα για το μεσημέρι (late lunch).

Αφού παραγγείλεις σίγουρα το Κροκ Μαντάμ, το οποίο αποτελεί και το signature dish του νέου μπραντσάδικου της επαρχίας Λεμεσού, στη συνέχεια επέλεξε ό,τι άλλο τραβά η όρεξή σου από το λιτό αλλά αρκετά μελετημένο μενού. Μεταξύ άλλων θα βρεις bagel με σολομό, pancakes, Cyprus quiche κ.α. Πολλά υποσχόμενο πιάτο φαίνεται να είναι και η κρεμώδης πολέντα με φρέσκο θυμάρι, αναρή, ποσέ αυγά και τραγανό μπέικον με κουμανταρία, ενώ άλλος ένας εξαιρετικός τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου είναι και το στραγγιστό γιαούρτι που συνδυάζεται με εποχικά φρέσκα φρούτα, γκρανόλα, μέλι και γαρνίρεται με κανέλα.

Στο νέο μπραντσάδικο της Επταγώνιας οι παραδοσιακές γεύσεις προσφέρονται με μια μοντέρνα πινελιά.

Από ποτά θα βρεις Mimosa, Bloody Mary, καφέδες, αλλά και αλκοολούχα όπως μπύρες και κρασί, ενώ για τη λιγούρα μετά το brunch ή για όσους θα φτάσουν στον χώρο πιο αργά, προσφέρονται και late brunch επιλογές, όπως burgers και chicken wraps, ενώ σίγουρα θα βρείτε και ορισμένες σαλάτες, αλλά και επιλογές για vegetarian, όπως χορτοφαγικά quiche.

Στην πολύ όμορφη Επταγώνια, κάτω από τη σκιά ενός μεγάλο πεύκου αλλά και της καταπράσινης κληματαριάς, θα μπορείς να απολαύσεις ωραίες γεύσεις στο νέο μπραντσάδικο της κυπριακής υπαίθρου!

Info
Τηλ. 99447477
Μιχαήλ Καραολή 1, Επταγώνια, επ. Λεμεσού
Σ&Κ 10.00-17.00 (κουζίνα ως τις 15.00)