ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα νέο καλαίσθητο εστιατόριο στην ορεινή Λεμεσό

WIZ TEAM

Παρόλο που αυτοπροσδιορίζεται ως ταβέρνα, εντούτοις θα λέγαμε πως η αισθητική τόσο στη διακόσμηση όσο και στα πιάτα περισσότερο παραπέμπουν σε classy εστιατόριο στην κυπριακή ύπαιθρο.

Στο Kellaki Taverna, από τις αρχές Νοεμβρίου οπότε και θα λειτουργήσει, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα, με συνταγές βγαλμένες από τα δεφτέρια της οικογένειας και με τη χρήση φρέσκων εποχιακών πρώτων υλών.

Η ταβέρνα, η οποία φέρει το όνομα της κοινότητας που τη φιλοξενεί, προσφέρει με την άφιξή της πόντους στην ορεινή Λεμεσό, η οποία ως γνωστό φημίζεται τόσο για τις μικρές γραφικές ταβέρνες της όσο και για τα μεγάλα οικογενειακά εστιατόρια.

«Στο Κελλάκι όχι μόνο διατηρούμε την ουσία της παραδοσιακής ταβέρνας, αλλά την ανανεώνουμε κιόλας, δημιουργώντας εμπειρίες που συνδυάζουν την ιστορία με τη σύγχρονη εποχή, ποντάροντας παράλληλα και στην κυπριακή φιλοξενία.

Ο σεφ μας, Πάρης, αφοσιωμένος στη διατήρηση των σπιτικών οικογενειακών συνταγών που μεταβιβάστηκαν από γενιά σε γενιά, ανυπομονεί να έχει την ευκαιρία να σας ενθουσιάσει με τις δημιουργίες του».

Info

Τηλ. 99382268
Κελλάκι, Λεμεσός
Τετ-Πεμ 17.00-23.00 & Σ-Κ 13.00-23.00