ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα όμορφο γαστρονομικό event στο Loft, στον 12ο όροφο της εστίας SIX

WIZ TEAM

Η Σχολή Επιστημών Ζωής και Υγείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, σε συνεργασία με τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Yale, διοργανώνουν την Τρίτη 12 Μαρτίου στο LOFT Restaurant & Bar (στον 12-o όροφο της εστίας SIX), την εκδήλωση «Γεύσεις Ζωής».

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, για τη στήριξη του Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Ιδρύματος… για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις γεύσεις, τους ήχους και την ιστορία της Κύπρου, υποστηρίζοντας παράλληλα έναν καλό σκοπό. Μια πανδαισία των αισθήσεων και μια γιορτή της κυπριακής γαστρονομίας και του πολιτισμού.

Σχετικά με το Γαστρονομικό Ταξίδι

Αυτή η μοναδική γαστρονομική εμπειρία σάς ταξιδεύει στην πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Κύπρου, συνδυάζοντας εκλεκτά πιάτα από τοπικά παραγόμενα και προμηθευόμενα κυπριακά υλικά με τα καλύτερα αποστάγματα που βασίζονται στα αρώματα της κυπριακής χλωρίδας. Κάθε πιάτο και ποτό παρουσιάζεται με μια σύντομη ιστορική προοπτική, παρέχοντας μια ματιά στο ζωντανό παρελθόν του νησιού, μια σύνδεση με το παρόν και μια ματιά στο μέλλον. Θα παρέχονται επίσης πληροφορίες για τη διατροφή και την υγεία, υπογραμμίζοντας τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής και την έμφαση που δίνει στα βιώσιμα, τοπικά προϊόντα.

Αλλά οι απολαύσεις δεν σταματούν στον ουρανίσκο. Για να ενισχυθεί η εμπειρία, το γαστρονομικό ταξίδι θα συνοδεύεται από αυθεντικές κυπριακές μελωδίες, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα τόσο πλούσια και ζωντανή όσο και το φαγητό και το ποτό που προσφέρεται.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις γεύσεις, τους ήχους και την ιστορία της Κύπρου, υποστηρίζοντας παράλληλα έναν καλό σκοπό. Ελάτε μαζί μας για μια πανδαισία των αισθήσεων και μια γιορτή της κυπριακής γαστρονομίας και του πολιτισμού.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Info
Τρίτη 12 Μαρτίου 2024
Loft Restaurant & Bar, 19.30
Χριστόδουλου Εγγλέζου 1, Άγιος Δομέτιος, κτήριο SiX
Είσοδος €65 ανά άτομο (η πληρωμή θα γίνεται στην είσοδο)
Κρατήσεις: Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, επικοινωνήστε μέσω email με την κ. Μαρία Νασσίφ (nassif.m@unic.ac.cy) ή την κ. Μαρίνα Γεωργίου (georgiou.ma@unic.ac.cy). Παρακαλείστε να αναφέρετε το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τον αριθμό των συμμετεχόντων.