ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα ωραίο street party από το Gallery Stasikratous και το Molon Labe Gym

WIZ TEAM

Ένα ξεχωριστό απόγευμα Κυριακής από το Molon Labe Gym και την Gallery Stasikratous, αφού διοργάνωσαν στην κεντρική οδό της Λευκωσίας ένα δυνατό street party.

Το πρόγραμμα του street party περιελάβανε διαγωνισμούς, φαγητό, πότο, μουσική, αλλά και αθλητικές δοκιμασίες παρέα με το προσωπικό του γυμναστηρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα Κυριακής, εν μέσω εορταστικού κλίματος, αλλά και να δείξουν τις αθλητικές τους ικανότητες.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του γυμναστηρίου, αλλά και το προσωπικό μαζί με τη διευθύντρια του γυμναστηρίου και διοργανώτρια του event Πολύβια Τρικωμίτη.

Οι νικητές των διαγωνισμών από τις αθλητικές δοκιμασίες κέρδισαν μοναδικά δώρα από το γνωστό γυμναστήριο της Λευκωσίας Molon Labe Gym. Επιπλέον, οι περαστικοί ενημερώθηκαν για τα νέα προγράμματα του γυμναστηρίου και τις νέες υπηρεσίες που προσφέρει. Επίσης, η νέα άφιξη της Λευκωσίας, το Gallery Stasikratous, πρόσφερε ζεστό κρασί και smashed street burgers.

Η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μαζεύτηκαν χρήματα για αγορά εξοπλισμού εργοθεραπείας και λογοθεραπείας ανηλίκων για τον «Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου».