ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα ωραίο ταβερνάκι χωμένο ανάμεσα στα ελαιόδεντρα

WIZ TEAM

Φήμες λένε ότι εδώ θα απολαύσεις την καλύτερη σεφταλιά στην Πάφο.

Όταν πριν από 30 χρόνια ο πατέρας του Νικόλα, ιδιοκτήτη του Solos - Kebab House & Beer Garden, φύτευε τα ελαιόδεντρα στο συγκεκριμένο σημείο, κανένας δεν περίμενε ότι αυτό το πανέμορφο αυτό αγρόκτημα θα φιλοξενούσε τελικά ένα υπέροχο ταβερνάκι, το οποίο θα αποκτούσε φήμη για τη σχάρα του και δη για τη σεφταλιά του.

Η μητέρα του Νικόλα έχει αναγάγει την παρασκευή σεφταλιάς σε επιστήμη, με τη συνταγή της να έχει εξελιχθεί στο απόλυτο best seller του μαγαζιού, ειδικά ανάμεσα στους Λευκωσιάτες πελάτες του αλλά και στους ντόπιους.

Ντόπιοι αλλά και Λευκωσιάτες μιλάνε για την καλύτερη σεφταλιά της πόλης.

Στο Solos, το οποίο λειτουργεί από το 2019, θα βρείτε όλα τα είδη σχάρας, από σουβλάκι, μπριζόλα και παϊδάκια, μέχρι λούντζα, λουκάνικο, παστουρμά κ.ά., τα οποία μπορείτε να απολαύσετε και μέσω του mix grill.

Στην υπέροχη αυλή με τα ελαιόδεντρα, παραγγείλτε απλώς μια μπύρα ή ένα κρασί, τα σπιτικές αλοιφές (τζατζίκι, ταχίνι και μελιτζανοσαλάτα), ό,τι τραβά η όρεξή σας από το μενού με τα είδη σχάρας, ένα γλυκό του κουταλιού για φινάλε, και δημιουργήστε μια ανάμνηση που θα κουβαλάτε για καιρό.

Info
Τηλ. 70071111
Καραβόπετρας 1, Πέγεια, Πάφος
ΤΡ-Σ 16.00-23.00, Κ 12.00-23.00