ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα pelmeni bar η νέα trendy άφιξη στη Λεμεσό

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Σε έναν πολύ cozy χώρο, με jazz μουσική υπόκρουση, έχεις την ευκαιρία να γευτείς πολύ νόστιμα παραδοσιακά pelmeni, σε οκτώ διαφορετικές εκδοχές!

Το Roll & Boil by Lepim i Varim, όπως είναι η ονομασία του και το οποίο λειτουργεί ήδη στη Γερμασόγεια, έχει επίσημα εγκαίνια το ερχόμενο Σάββατο 16 Απριλίου 2022.

Τα πελμένι (τα λες και dumplings) είναι ζυμαρικά της ρωσικής κουζίνας, που αποτελούνται από μια γέμιση τυλιγμένη σε λεπτή ζύμη. Η γέμιση συνήθως μπορεί να είναι από κρέας, ψάρι, θαλασσινά, πατάτα, τυριά, μανιτάρια κλπ. Η ανάμειξη διαφορετικών ειδών κρέατος είναι επίσης δημοφιλής. 

Στο Roll & Boil τα παιδιά κάτω των 7 ετών δικαιούνται να φάνε δωρεάν, αρκεί οι γονείς να πάρουν κάτι αξίας τουλάχιστον 5 ευρώ!

Σε ότι αφορά στο νέο πολύ όμορφο εστιατόριο στη Λεμεσό, το οποίο αποτελεί ένα από τα 40 μαγαζιά ανά τον κόσμο του δημοφιλούς franchise «LEPIM i VARIM», τα pelmeni προσφέρονται σε οκτώ διαφορετικές εκδοχές, σε τρεις χρωματισμούς (λευκά, κίτρινα και μαύρα), με πολλούς συνδυασμούς γέμισης, όπως το «Perfect Couple» με γέμιση χοιρινό και βοδινό, το «Italians In Da House» με γέμιση κοτόπουλο, παρμεζάνα και βασιλικό, το «Famous Shrimp» που είναι μαύρα πελμένι με γαρίδες και κοτόπουλο, ακόμα κα το «Say ‘Cheese’» με τέσσερα διάφορα τυριά, ή το «Cherry» με κεράσια. 

Στο μενού θα βρείτε επίσης επιλογές σε σούπα, σαλάτες, διάφορα sauces για τα πελμένι αλλά και δροσιστικά ροφήματα που φτιάχνουν οι ίδιοι, τοπική (από Λεμεσό) craft μπύρα, ένα νοστιμότατο επιδόρπιο κάθε βδομάδα (για τώρα για παράδειγμα υπάρχει η panna cotta με μάνγκο), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για αγορά κατεψυγμένων πελμένι για το σπίτι.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως στο Roll & Boil τα παιδιά κάτω των 7 ετών δικαιούνται να φάνε δωρεάν, αρκεί οι γονείς να πάρουν κάτι αξίας τουλάχιστον 5 ευρώ!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by PELMENI bar Limassol (@rollnboil)


Info
Τηλ. 97799334
ΤΡ-ΚΥΡ 12.00-22.00
Γεωργίου Α’ 60, Γερμασόγεια, Λεμεσός