ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα πραγματικό υπερθέαμα πραγματοποιήθηκε στη Μητρόπολη Ταμασού

WIZ TEAM

Με ένα πραγματικό υπερθέαμα άνοιξε τον κύκλο εκδηλώσεων της για τα «200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση», η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής και η ΟΠΑΠ Κύπρου, που μας έδωσαν μαθήματα τόσον από καλλιτεχνικής πλευράς όσο και οργανωτικής, αφού στο χώρο της εκδήλωσης παρευρέθηκαν πέραν των 2000 ατόμων χωρίς να προκύψει κανένα πρόβλημα. Όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία τηρήθηκαν και ο κόσμος απόλαυσε καθηλωμένος την παράσταση της Παρασκευής.

Από καλλιτεχνικής πλευράς, όσοι παρευρέθηκαν είχαν την τύχη να δουν ένα πραγματικό πολυθέαμα αφού το όλο δρώμενο μεταλλασσόταν σε τρείς διαφορετικές σκηνές.

Πρώτη φορά παρουσιάζονται με τόση επιτυχία τόσοι πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες ταυτόχρονα! Όλοι, τραγουδιστές, μουσικοί, χορωδοί, ηθοποιοί, χορευτές εντυπωσίασαν για την καθόλα ξεχωριστή βραδιά. Μα πάνω απ’ όλα όλοι οι συμμετέχοντες εντυπωσίασαν για το συναίσθημα και την ψυχή που έδωσαν πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης , ώστε τα μηνύματα αυτού του αγώνα να φθάσουν στους θεατές που παρακολουθούσαν καθηλωμένοι το όλο δρώμενο.

Ως γνωστό στην παράσταση αυτή που ονομάστηκε «ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ» έλαβαν μέρος πάρα πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως ο Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Μπάμπης Τσέρτος, Φωτεινή Βελεσιώτου, Παντελής Θαλλασινός , Αρετή Κετιμέ, Δέσποινα Ολυμπίου, Δημήτρης Μεσημέρης, Θανάσης Βασιλόπουλος αλλά και το Φωνητικό Σύνολο της «Διάστασης» με το παλμό και το πάθος που το διακρίνει σε όλες τις εμφανίσεις του.
Εκτός από τις εκατοντάδες του κόσμου, την παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαϊας, ο Μητροπολίτης Σουηδίας Κλεόπας, ο Υφυπουργός καινοτομίας κύριος Κυριάκος Κόκκινος, ο σπουδαίος καθηγητής αστροφυσικός της ΝΑΣΑ, Θανάσης Οικονόμου και άλλες προσωπικότητες των τεχνών, γραμμάτων και εκκλησίας.