ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα τάμπλετ για κάθε άπορο παιδί

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Deejay Radio μαζεύει τις παλιές σας ηλεκτρονικές συσκευές για ανακύκλωση, τις ανταλλάζει με tablets και τις δωρίζει στα άπορα παιδιά του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου του Δήμου Λευκωσίας.

Αυτό που έχουν να κάνουν οι ακροατές του Deejay Radio, είναι να φέρουν τις παλιές τους συσκευές (κινητά, tablets, iPods, μικρά ραδιόφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές γραφείου) στην οδό Νίκου Κρανιδιώτη 7, 2411, στην Έγκωμη ή στα γραφεία του Kronos Express στις άλλες πόλεις. Οι συσκευές αυτές θα ανακυκλωθούν και κάθε συσκευή θα αναλογεί σε ένα tablet με την βοήθεια της Cyta. Τα tablets θα δοθούν σε άπορα παιδιά του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου του Δήμου Λευκωσίας.

Πρόκειται για μία δράση με οικολογικό χαρακτήρα, αφού όλες οι παλιές ηλεκτρονικές συσκευές θα ανακυκλωθούν. Η δράση αυτή έχει μια διαχρονική συνέχεια στον Deejay Radio και εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων #musicforgood. Θέλοντας να δώσουμε θετικά πρότυπα στους ακροατές μας, πιστεύουμε πως ένα μέσο πρέπει να παρεμβαίνει θετικά, και δεν υπάρχει καλύτερη πλατφόρμα γι’ αυτό από το ραδιόφωνο.

Σκοπός του Deejay Radio είναι να μοιράσει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη και να υπάρχει ίση πρόσβαση στη γνώση και τη διασκέδαση.

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή των μαθητών/μαθητριών, τέτοιες δράσεις διασφαλίζουν την ίση πρόσβαση όλων των παιδιών στην τεχνολογία, τη γνώση και τη διασκέδαση.