ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα τριήμερο φεστιβάλ με κοκτέιλ, craft beers, street food και μουσική

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Το Mediterranean Bar Show έρχεται για 2η συνεχομένη χρονιά, στις 2, 3 και 4 Απριλίου, στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου.

Επαγγελματίες του χώρου εστίασης, αλλά και απλοί καταναλωτές (drinks enthusiasts & foodies) θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πάνω από 100 διαφορετικά αλκοολούχα ποτά, τις νέες τάσεις στα κοκτέιλ, να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά σεμινάρια και κάθετες γευσιγνωσίες, να γευτούν εξαιρετικό street food, και να ακούσουν μουσικές από μερικούς από τους καλυτέρους  DJs του νησιού.

Παράλληλα, την Κυριακή και τη Δευτερά, η Λευκωσία θα ζει στους ρυθμούς του Mediterranean Bar show με τα διάφορα guest shifts στα cocktail bars της πόλης, από γνωστούς bartenders από όλο τον κόσμο.

Και ενώ στις 2 και 3 του μηνά θα επικρατεί ένας πιο εκθεσιακός και φεστιβαλικός χαρακτήρας, με τους εκθέτες να αναδεικνύουν τα προϊόντα τους και να προσκαλούν τον κόσμο να τα δοκιμάσει, στις 4 Απρίλιου θα πραγματοποιηθεί το Mediterranean Closing Party.

Συγκεκριμένα, 16 πασίγνωστα μπαρ από Κύπρο, Ελλάδα, Ντουμπάι, Μεξικό και όχι μόνο θα στήσουν τα δικά τους μοναδικά pop up bars, 4 DJs (Professor, Mr. Panaman, The Mighty Scoop & Pueblo Franco) θα κάνουν παιχνίδι πίσω από τα decks, και τέλος 4 μοναδικά street food tracks θα προσφέρουν τις ενδιαφέρουσες γεύσεις τους, δημιουργώντας έτσι ένα αξέχαστο αποχαιρετιστήριο πάρτι!


Info

Κυριακή 2, Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 Απριλίου 2023
Κρατική Έκθεση Κύπρου

Είσοδος για φεστιβάλ 2 & 3 Απρίλιου (13:00-21:00)
>> προπώληση έως 19/3: 15 ευρώ για δύο ημέρες (κανονικά: 20 ευρώ)

Είσοδος για Closing Party, 4 Απρίλιου (18:00 - 00:00) 16 ευρώ - με 2 κοκτέιλ

Πληροφορίες και προπώληση https://mediterraneanbarshow.com/