ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στους κήπους του Αγίου Στεφάνου

WIZ TEAM

Το Σαββατοκύριακο 20 - 21 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία η Ανοιξιάτικη Γιορτή στους κήπους  του  Αγίου Στεφάνου, στη Λεμεσό.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση, με τα παιδιά του ή με τους φίλους του, για να  γιορτάσουν τον ερχομό της Άνοιξης. «Γίναμε, όλοι μαζί, μια μεγάλη αγκαλιά και είμαστε έτοιμοι για ένα όμορφο καλοκαίρι», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές.

Από τη στιγμή που τα ρυθμικά τύμπανα έδωσαν το πρόσταγμα της εκκίνησης, μικροί και μεγάλοι ταξίδεψαν στη χώρα της διασκέδασης. Οι κήποι του Αγίου Στεφάνου πλημμύρισαν με χαρούμενες φωνές, χρώματα και  εικόνες. Οι χιλιάδες επισκέπτες περιηγήθηκαν στις υπαίθριες αγορές, ταξίδεψαν στο Σύμπαν με το πλανητάριο, άκουσαν μουσικές, είδαν θέατρο έπαιξαν με τον καραγκιόζη κι έστειλαν χιλιάδες ονειρικές φούσκες στον ουρανό της Λεμεσού. Γεύτηκαν τραγανά μπουρέκια από τη Χρύσω Λέφου, αυθεντικές ιταλικές πίτσες, burger, ακόμη  δροσίστηκαν με απολαυστικά παγωτά και σπιτική λεμονάδα που πρόσφεραν τα παιδιά του Αγίου Στεφάνου.

Η αθρόα προσέλευση του κόσμου, τα θετικά σχόλια  για την πρωτοβουλία και ο ενθουσιασμός  που συνόδεψε τα αμέτρητα λαμπερά χαμόγελα των μικρών και μεγάλων επισφράγισαν την επιτυχία της όλης δράσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Φιλίππα Καρσερά  Χριστοδουλίδη, βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι σωματείων και οργανισμών και πλήθος κόσμου.

Ο Άγιος Στέφανος εκφράζει αμέτρητες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους χορηγούς που έχουν στηρίξει την εκδήλωση κι ένας ακόμη στόχος πραγματοποιήθηκε. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των προγραμμάτων του και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του.

Χορηγός Επικοινωνίας LOVE FM 100.7