ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επέστρεψε το beach bar με το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα του νησιού

WIZ TEAM

Το καλοκαίρι φέτος μας επισκέφτηκε πρόωρα και εμείς δηλώνουμε καθ' όλα έτοιμοι να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες και να απολαύσουμε όλα τα όμορφα που μας φέρνει.  Άλλωστε καλοκαίρι θα πει αποδράσεις δίπλα στην θάλασσα, χαλαρωτική μουσική, δροσερά κοκτέιλ, παγωμένοι καφέδες , μυρωδιές από νόστιμα εδέσματα, άνετες ξαπλώστρες και γενικά "νέες παραστάσεις" που σου προσφέρουν την πολυπόθητη ξεκούραση. Αν δε, μέσα σε όλα αυτά έχεις απέναντι σου τον ήλιο που χάνεται στον ορίζοντα τότε το σκηνικό γίνεται κάτι παραπάνω από ιδανικό.

Το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα του νησιού βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας σε μια πολύ όμορφη παραλία που ονομάζεται Κρυονέρι. Το Κρυονέρι βρίσκεται στον Κάτω Πύργο, μόλις 70 χιλιόμετρα μακριά από την Λευκωσία, και διαθέτει αυτό το υπέροχο καλοκαιρινό σκηνικό .

Το ειδυλλιακό αυτό μέρος λοιπόν μπορείς να το βρεις, στην οδό Νικόλα Πηλείδη 15 δίπλα από το κάμπινγ, στο γνωστό κι αγαπημένο μπαράκι Grape By the Sea το οποίο επανήλθε ανανεωμένο, να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς.

Tο Grape by the Sea είναι το ιδανικό μέρος για να περάσεις την μέρα σου από το πρωί έως αργά το βράδυ. Εκτός από ποτά και καφέδες προσφέρει νόστιμο φαγητό (μπριζόλες στα κάρβουνα, σάντουιτς, burgers, καλαμαράκια, σαλάτες) και αναμφίβολα το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα και την ομορφότερη ανατολή του νησιού.


Όλοι οι δρόμοι λοιπόν και φέτος το καλοκαίρι οδηγούν στον Κάτω Πύργο και στο ατμοσφαιρικό Grape by the Sea.

Νικόλα Πηλείδη 15, Κάτω Πύργος, επ. Λευκωσίας. Τηλ. 96 117656