ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιστρέφει το Gallery Stasikratous!

WIZ TEAM

Το δημοφιλές brunchαδικο της Στασικράτους ανοίγει και πάλι τις πόρτες του!

Το αγαπημένο σποτ της Λευκωσίας, που λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνταν για την ανέγερση του 26όροφου κτηρίου στην οδό Στασικράτους παρέμεινε κλειστό το προηγούμενο διάστημα, επιστρέφει και βάζει τα γιορτινά του. Το Gallery Stasikratous που έφερε ζωή και δυνατά vibes στην κοσμοπολίτικη οδό, με τα μοναδικά του πιάτα, τον εξαιρετικό καφέ και το φιλόξενο περιβάλλον, επιστρέφει με νέες εκπλήξεις.

Είναι σημαντικό να ειπωθεί ότι ο εσωτερικός χώρος του Gallery έχει διαμορφωθεί για να εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν ένα φιλόξενο και ήσυχο χώρο για να εργαστούν, να διαβάσουν ή να απολαύσουν τον καφέ τους.

Επιπλέον, ο δεύτερος όροφος του Gallery επίσης έχει διαμορφωθεί για να φιλοξενεί business, corporate και private εκδηλώσεις μέχρι 50 άτομα, ικανοποιώντας έτσι τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για χώρους εκδηλώσεων και συναντήσεων στο κέντρο της πόλης.

Από τις πρώτες εικόνες φαίνεται ότι ο χώρος έγινε πολύ cosy, ενώ την ίδια ώρα οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες προσφέρουν ένα μοναδικό open view experience.

Το Gallery Stasikratous αναμένεται να ανοίξει ξανά τις πόρτες του την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη.