ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται η «Ημέρα Πολιτών» στην οδό Μίκη Θεοδωράκη στη Λευκωσία

WIZ TEAM

Ο δρόμος θα ανοίξει για τους πολίτες, με δράσεις για παιδιά και μεγάλους.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 9 το πρωί ως τα μεσάνυχτα, η οδός Μίκη Θεοδωράκη (μπροστά από Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας) θα κλείσει για τα οχήματα και θα ανοίξει για τους πολίτες, με τον Δήμο Λευκωσίας να προτείνει διάφορες δράσεις για παιδιά και μεγάλους.

Ως γνωστό, ο Δήμος Λευκωσίας συμμετέχει με διάφορες εκδηλώσεις στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου 2023), με στόχο τη δημιουργία ενός κύκλου δραστηριοποίησης των πολιτών σε δράσεις αστικής βιώσιμης κινητικότητας με συμμετοχική ανταποδοτικότητα. Η μεγάλη γιορτή για την ολοκλήρωση του προγράμματος αφορά στην «Ημέρα Πολιτών» και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

«Γιορτάζουμε τη δυνατότητα να μετακινούμαστε έξυπνα, οικονομικά και με περιβαλλοντική συνείδηση. Η οδός Μίκη Θεοδωράκη, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, θα ανοίξει για τους πολίτες με πληθώρα δράσεων, για μικρούς και μεγάλους. Θα ακολουθήσει street food party με μουσική. Πλούσια δώρα, αξίας χιλιάδων ευρώ, θα δοθούν σε συμμετέχοντες, ενώ τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την μικροκινητικότητα μέσα από αθλοπαιδιές. 

Πρόγραμμα εκδήλωσης:
9.00-12.00 Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και παράλληλες αθλητικές δραστηριότητες με σχολεία
12.00-15.00 Yoga με υπαλλήλους του Δήμου και ασκήσεις «stretching» από γυμναστές του «ΑΓΟ» σε βουλευτές και υπαλλήλους Δημόσιων Οργανισμών
17.00-19.00 Live link από Deejay Radio, με τους Ελεωνόρα και Δημήτρη Δερματά
19.00-21.00 Ψυχαγωγία από συνεργάτες της SPP MEDIA
21.00-00.00 Μουσική από τους DJ Konic και Anthony 642 

Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από ενημερωτικά περίπτερα, μουσική, ποτό και street food από το Garden Day and Night

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό

Ακολουθείστε τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Λευκωσίας, για όλες τις αλλαγές και προσθήκες στο πρόγραμμα, αλλά και για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα, τους διαγωνισμούς και τα δώρα που πλαισιώνουν τις δράσεις μας!

https://www.facebook.com/NicosiaMunicipality

Οργάνωση ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Χορηγός Επικοινωνίας DEEJAY RADIO