ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται η πιο ξεσηκωτική Latin and Tequila βραδιά του καλοκαιριού!

WIZ TEAM

Θα σας φύγει το... σομπρέρο με την πιο ξεσηκωτική Latin and Tequila βραδιά του καλοκαιριού! Πιστό στις υποσχέσεις του για μαγευτικές μουσικές βραδιές, το Le Sundeck Robuchon, το υπαίθριο αδελφάκι του Le Deli Robuchon στην καρδιά της εμπορικής ζώνης της Μαρίνας Αγίας Νάπας, διοργανώνει το Σάββατο, 8 Ιουλίου μία εκπληκτική βραδιά λάτιν μουσικής και κοκτέιλ τεκίλας που θα σας μείνει αξέχαστη.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 20:00 με προσεγμένες μουσικές επιλογές από DJ που θα σας ταξιδέψουν στους ρυθμούς της Λατινικής Αμερικής ενώ εσείς θα απολαμβάνετε παραδοσιακά κοκτέιλ με πρωταγωνίστριες τις τεκίλες Los Arango και Fortaleza από τη συλλογή Vassos Eliades. Κοκτέιλ όπως το Classic Margarita (τεκίλα Los Arango Blanco, λάιμ, Cointreau, αλάτι στην περίμετρο του ποτηριού), το Oaxaca’s Old Fashioned (τεκίλα Los Arango Reposado, ζάχαρη, Bitters, φλούδα γκρέιπφρουτ), το Los Palomas (τεκίλα Los Arango Blanco, λάιμ, Pink Grapefruit Soda, αλάτι στην περίμετρο του ποτηριού) και το Fortaleza on the Rocks (τεκίλα Fortaleza με πάγο) σε συνδυασμό με τη μοναδική ατμόσφαιρα της βραδιάς εγγυημένα θα σας εντυπωσιάσουν και θα δημιουργήσουν μία αξέχαστη εμπειρία.

Απολαύστε μια νύχτα γεμάτη λάτιν μουσική, υπέροχα κοκτέιλ και τη μοναδική ατμόσφαιρα του Le Sundeck Robuchon και αφήστε τον ρυθμό να σας συνεπάρει!

Κάντε εγκαίρως την κράτησή σας στο +357 23 300 570 ή μέσω email στη διεύθυνση reservations@jrobuchoncyprus.com

Το Le Sundeck Robuchon είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Πέμπτη 18:30 - 24:00 και από Παρασκευή έως Κυριακή 18:30 - 01:00, προσφέροντας μια ξεχωριστή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και μια γαστρονομική εμπειρία που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://jrobuchoncyprus.com/