ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται Κύπρο ο super star DJ Rivo

WIZ TEAM

Ο πολύ δημοφιλής 22χρονος Γάλλος DJ που έδωσε νέα πνοή σε κλασσικά hits όπως το «You & Me» και το «In And Out Of Love» θα επισκεφτεί το νησί μας για ένα δυνατό gig.

Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στη Λεμεσό, στο City of Dreams Mediterranean, στον πολύ εντυπωσιακό υπαίθριο χώρο του Anais, για ένα πάρτι που θα αρχίσει από τις 12.00 και θα κρατήσει πολλές ώρες.

Με καταγωγή από τη Γαλλία, ο Rivo είναι αδιαμφισβήτητα ένας super star DJ και παραγωγός που ξεχώρισε μέσα στην τρέχουσα χρονιά, εξ ου και είναι περιζήτητος διεθνώς. Το remix του κλασικού «You & Me» του Disclosure έχει γίνει παγκόσμια επιτυχία, αφού στο αμερικάνικο Beatport ήταν Νο1 για 4 συνεχόμενες εβδομάδες, ενώ για περίοδο έξι μηνών βρισκόταν στα Top 20, ενώ μετά από αυτό ακολούθησε η πολυαναμενόμενη η διασκευή του κλασικού «In And Out Of Love» του Armin!

 


Αναφέρει ο Rivo σχετικά με αυτό το remix: «Άκουσα το “In And Out of Love” σε ένα club και εντυπωσιάστηκα τόσο από τη φωνή της τραγουδίστριας όσο και από τα συναισθήματα που μου προκαλούσε. Κατάλαβα αμέσως ότι θα έπρεπε να κάνω κάποιο remake με το hit αυτό. Έφτιαξα ένα πρόχειρο demo, το δοκίμασα ζωντανά το ίδιο βράδυ και το ανέβασα στο TikTok. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν συγκλονιστική και ο Αrmin επικοινώνησε μαζί μου μόλις τρεις μέρες μετά την ανάρτηση».

«Το remix του Rivo στο ‘In And Out Of Love’ έδωσε άλλον αέρα στο τραγούδι», δήλωσε ο Armin van Buuren. «Είμαι ενθουσιασμένος με την αλλαγή αυτή και χαίρομαι πολύ που ο κόσμος θα βιώσει αυτή τη μοναδική εκτέλεση. Η υποστήριξη νέων ταλέντων αποτελούσε πάντα προτεραιότητά μου, ενώ η όρεξη του για δημιουργικότητα και το πάθος του Rivo κάνει αυτή τη συνεργασία ακόμη πιο εύκολη».

Σε σχέση με το gig στο Anais, αυτό θα ξεκινήσει στις 12.00 και το line up θα είναι ως εξής:

12:00 - 14:00 Residency by Anais
14:00 - 15:30 Dj Iacovos Hadji
15:30 - 17:00 Dj Giorgio
17:00 - 19:00 Dj Rivo

Info
Κυριακή 4 Αυγούστου 2024
Anais, 12.00
City of Dreams Mediterranean, Λεμεσός
Είσοδος από €20
VIP Couch: 600EUR (up to 10pp)
Prime Spot High Table: 400EUR (up to 10pp)
High Table: 200EUR (up to 10pp)
Κρατήσεις και πληροφορήσεις 99092932