ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται το «αδελφάκι» του Παντοπωλείου «Καλή Όρεξη»

WIZ TEAM

Το αγαπημένο εστιατόριο της Λευκωσίας, το οποίο αναδείχθηκε ως ένα από τα «50 Best» στον αντίστοιχο θεσμό του WiZ, τις τελευταίες τρεις χρονιές, ετοιμάζεται για νέα ανοίγματα.

Συγκεκριμένα, μας παρουσιάζει το νέο του πρότζεκτ, το οποίο αφορά σε ένα αμιγώς ιταλικό εστιατόριο, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι πίτσες, οι μακαρονάδες και οι σαλάτες.

Από το Funky Pomilori, όπως ονομάζεται, και το οποίο θα λειτουργήσει επίσημα την Τετάρτη 25/5, θα βγαίνουν πίτσες ναπολιτάνικης, στο κλασσικό μέγεθος των 30 εκατοστών, φτιαγμένες με δικό τους ζυμάρι αργής ωρίμανσης 48 ωρών αλλά και δικό τους προζύμι. Εκτός από τις κλασσικές Μαργαρίτα και Πεπερόνι, θα σερβίρει επίσης πίτσα με κολοκυθάκια και mozarella, αλλά και πίτσα με μανιτάρια και τρούφα, ενώ πολύ συχνά τις δέκα πίτσες του μενού θα συμπληρώνουν κι άλλες guest πίτσες.

Τις δέκα πίτσες θα πλαισιώνουν πέντε σαλάτες, αλλά και πέντε pastas φτιαγμένες με φρέσκα ζυμαρικά, όπως επίσης και IPA μπίρες (εκτός από τις κλασσικές κυπριακές) οι οποίες θα κάνουν pairing με το φαγητό.

Το νέο αυτό εστιατόριο υιοθετεί κατά κάποιον τρόπο τη λογική του Παντοπωλείου, τόσο χάρη στα φρέσκα υλικά όσο και χάρη στη σχετικά μικρή κάρτα για φαγητό και ποτό.

Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια που αφορά στο κόνσεπτ του Funky Pomilori, είναι πως, με κάθε αγορά οι πελάτες θα παίρνουν ένα ticket με το οποίο θα μπορούν να μπουν στον λογαριασμό του εστιατορίου στο Spotify και να απολαύσουν τα ειδικά playlist που θα ανεβαίνουν εκεί. Αυτό σημαίνει πως μέσω της μουσικής, του φαγητού και το ποτού θα μπορούν να έχουν μια 360ο εμπειρία!

Info
Τηλ. 77774040
Λεωφ. Λουκή Ακρίτα 23Β, Λευκωσία
Δ-Κ 18.00-22.45