ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται το «Agrino Festival», στα βουνά της Μαραθάσας

WIZ TEAM

Κεντρική φωτογραφία: rafaellos_marki

Θα είναι μονοήμερο, μέσα στον Αύγουστο, η έμφαση θα δοθεί στη μουσική, με μπάντες που έχουν δική τους δημιουργία, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα και για δωρεάν camping.

Μια σελίδα στο Instagram μάς ενημερώνει ότι τον προσεχή Αύγουστο, στις 7 του μήνα συγκεκριμένα, ένα φεστιβάλ με την ονομασία Agrino θα πραγματοποιηθεί στο νησί.

Μιλώντας με τους διοργανωτές, μάθαμε πως το φεστιβάλ θα είναι μονοήμερο, με μπάντες κατά κύριο λόγο που παίζουν metal, rock, blues και funk, με αγγλικό ή ελληνικό στίχο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πίσω από τη διοργάνωση βρίσκονται τα άτομα που για 13 χρόνια ήταν πίσω από το δημοφιλές «Power of the night festival», εννοώντας τα αδέρφια Ξάνθου, μέλη του πολύ δυνατού συγκροτήματος RustX.

Η μουσική τη μέρα του φεστιβάλ θα ξεκινήσει από τις 9.00 και θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ, ενώ παράλληλα στόχος είναι στον χώρο να πωλούνται και διάφορα πράγματα τόσο από καλλιτέχνες όσο και από τόπακες, όπως επίσης φαγητό και ποτό.

Μαθαίνουμε τέλος πως θα υπάρχει η δυνατότητα για δωρεάν camping μέσα στο δάσος, σε μια περιοχή που είναι ιδιωτική. Όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να διανυκτερεύσουν στο σημείο για δύο νύχτες (Σάββατο και Κυριακή), έτσι ώστε να μη χρειαστεί να οδηγήσουν.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rafaellos Markitanis (@rafaellos_marki)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rafaellos Markitanis (@rafaellos_marki)


Η όλη φάση θα υλοποιηθεί σε ένα υπέροχο σημείο, εκεί που ενώνεται ο Κάμπος με τη Μαραθάσα, μέσα στο δάσος, κοντά σε μια παλιά βρύση του 1912.

Σε ότι αφορά στην ονομασία τώρα, ενώ η αρχική σκέψη ήταν άλλη, φτάνοντας εκεί και συνομιλώντας με κάποιους τόπακες, έμαθαν πως πολύ συχνά στο σημείο κατεβαίνουν αγρινά, οπότε η ιδέα προέκυψε αυτόματα.

«Φεστιβάλ Αγρινό», λοιπόν, τον Αύγουστο, στα βουνά της Μαραθάσας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by agrinofest (@agrinofest)