ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται το La Zucca και φέρνει αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα

WIZ TEAM

Το νέο εστιατόριο της Λευκωσίας φτιάχνει πίτσα όπως ακριβώς τη φτιάχνουν οι Ναπολιτάνοι. Λεπτό φύλο, χοντρή στην άκρη, ατομικό μέγεθος με διάμετρο 30 cm, και υλικά κατευθείαν από Ιταλία: φρέσκια buffalo mozzarella, prosciutto, peperoni και άλλα υλικά, όλα τοποθετημένα σε ζύμη 24ωρης ωρίμανσης (με ιταλικό αλεύρι επίσης) και με την πίτσα να ψήνεται τελικά στον ειδικό φούρνο!

Το νέο πρότζεκτ του Αντρέα Γεωργίου, το οποίο βρίσκεται εντός του Bizzy Bee, με το οποίο θα μοιράζεται τον χώρο, έρχεται στις 9 Δεκεμβρίου 2022. Στην ουσία, στο La Zucca θα μπορείς να καθίσεις στο μεγάλο μπαρ και να απολαύσεις την πίτσα της αρεσκείας σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε 8-10 διαφορετικά είδη, μαζί με παγωμένη μπύρα, όπως επίσης και γλυκά calzone για επιδόρπιο.

Όντας La Zucca, που σημαίνει κολοκύθα, ανάμεσα στο μενού θα βρείτε και τη signature συνταγή, η οποία αφορά σε πίτσα με πουρέ κολοκύθας, ενώ τη γκάμα συμπληρώνουν οι κλασσικές margherita, diavola (spicy), carbonara και burrata, όπως επίσης και δύο vegetarian. Σε ότι αφορά στα calzone, οι επιλογές αφορούν σε ένα με Nutella και mascarbone, ένα με pistachio και ένα τρίτο με σοκολάτα Bueno, ενώ ίσως προκύψουν κι άλλα.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι και αυτό το γαστρονομικό πρότζεκτ του Αντρέα Γεωργίου θα διαγράψει τη δική του πορεία στη Λευκωσία, όπως συνέβη άλλωστε με όλα τα προηγούμενα πρότζεκτ του όλα αυτά τα 17 χρόνια: το Mad Dog, το Sabi Sub, το Bizzy Bee, αλλά και τα πιο πρόσφατα ghost kitchens Pasta la Vista και Holy Burger. Ο ίδιος πάντως δηλώνει στο WiZ ότι η πίτσα και δη η ναπολιτάνικη είναι ένα προϊόν που έλειπε από τη γκάμα των επιλογών που προσφέρουν τα μαγαζιά του.

Info
Τηλ. 70070701
Σίμου Μενάνδρου 16 (πάροδος Γρίβα), Λευκωσία
Δ-Κ 17.00-01.00