ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται το The Mind, Body & Spirit Wellbeing Festival 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βρισκόμαστε στο κατώφλι ενός ακόμη συναρπαστικού κεφαλαίου στο ταξίδι του MBS Cyprus και οι καρδιές μας γεμίζουν με απέραντη χαρά καθώς καλωσορίσουμε για άλλη μια φορά τον καθένα σας. Αναλογιζόμενη την αξιοσημείωτη σύνδεση που έχει δημιουργηθεί στην κοινότητα τις τελευταίες δύο δεκαετίες, νιώθω πραγματικά δέος.

Με τη χειμερινή περίοδο να πλησιάζει, έφτασε η ώρα για αυτοστοχασμό και ενδοσκόπηση. Είναι η στιγμή για να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι μέσα μας, να κατανοήσουμε καλύτερα τον εσώτερο εαυτό μας, να πάρουμε νέες αποφάσεις και να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα μέσα μας πριν την επόμενη χρονιά. Το MBS Wellbeing Festival διεξάγεται φέτος τον Δεκέμβριο, παρέχοντας ένα ασφαλές καταφύγιο για όλους μας. Μέσα από μια σειρά εργαστηρίων, διαλέξεων και μαθημάτων, σας προσκαλούμε να βουτήξετε βαθιά στον αυθεντικό σας εαυτό και να συνδεθείτε με τις βαθύτερες ανάγκες σας.

Γίνετε μέρος ενός αξέχαστου Σαββατοκύριακου. Είναι μια στιγμή για να γιορτάσετε, να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες και να απολαύσετε τη ζεστή αγκαλιά αυτού του ασφαλούς και όμορφου περιβάλλοντος.

Το MBS Wellbeing Festival προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για πνευματική ανάπτυξη και αυτο-ανάπτυξη, προσβάσιμη σε άτομα από όλα τα πνευματικά στρώματα. Ελάτε να ρίξουμε φως στα διάφορα εργαλεία και στρατηγικές που προάγουν την ενότητα, την αγάπη και τη συνείδηση. Βελτιώστε τη σωματική, συναισθηματική και ψυχική σας ευεξία και ζήστε μια πιο υγιή και γεμάτη ζωή.

Τέλος, βρείτε αποκλειστικά προσεγμένα προϊόντα ευεξίας ιδανικά για Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Τι σας περιμένει στο MBS Wellbeing Festival:
Επισκεφθείτε περισσότερους από 70 εκθέτες για μια ποικιλία προϊόντων. Πολλά υγιεινά, φυτικής προέλευσης, σνακ και μπουκιές χωρίς γλουτένη και ζάχαρη, φυσικά καλλυντικά και χειροποίητες αλοιφές από κερί μέλισσας, προϊόντα ευεξίας και ομορφιάς, συμπληρώματα διατροφής και συσκευές bioresonance, κοσμήματα και κρυστάλλους, βιβλία και πολλά άλλα.
Παρακολουθήστε πάνω από 80 διαφωτιστικές διαλέξεις και διαδραστικά εργαστήρια, διευρύνοντας τις γνώσεις και την ευαισθητοποίησή σας σε όλα τα επίπεδα. Μάθετε από τους καλεσμένους μας και τους πολλαπλούς παρουσιαστές που έρχονται από διάφορες χώρες από όλο τον κόσμο! Κάντε διαλογισμούς που θα σας επιτρέψουν να εξερευνήσετε τις απεριόριστες δυνατότητές σας και να ευθυγραμμιστείτε με το πεπρωμένο σας, μάθετε χρήσιμες συμβουλές για την πρόληψη ασθενειών και τη βέλτιστη υγεία με τον Dr Igor, τον γιατρό που μεταμόρφωσε τον Novak Djokovic καθώς και πώς να δημιουργήσετε το μέλλον των ονείρων σας με το Feng Shui με την Sabah Khennouf, εξερευνήστε τα Gene Keys & Human Design με την Negar, μάθετε πως να θέσετε όρια με την Christiana Genie καθώς και για τις αμφιλεγόμενες αλήθειες στις σύγχρονες σχέσεις με τον Dr Στέφανο, ανακαλύψτε τον νόμο της αφθονίας με τους Krasimir & Clementine Tsvetanov και πολλά άλλα.
Συμμετέχετε σε μια ποικιλία συνεδριών γιόγκα κατάλληλες τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες, με διεθνείς δασκάλους και σχολεία. Μάθετε από την Tanya Savitri Popovich, μια έμπειρη πιστοποιημένη δασκάλα Γιόγκα και Διαλογισμού, που εκπαιδεύει δασκάλους γιόγκα σε όλη την Ασία και την Ευρώπη τα τελευταία 14 χρόνια και μάθετε για την πρόσφατη καινοτόμο εκπαίδευση Yin Resonance®. Παρακολουθήστε το Kundalini Chakra Cleanse και άλλα εργαστήρια με τη Samantha Howick, η οποία έχει πάνω από 30 χρόνια μαθητείας στον τομέα του σώματος, του νου και του πνεύματος. Ελάτε μαζί μας για μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων γιόγκα όπως Hatha, Ashtanga, Dharma, Shri Vinyasa, Yoga Nidra, Jivamukti και πολλά άλλα!
Ανυψώστε το πνεύμα σας μέσω της μουσικής, της κίνησης και του χορού. Νιώστε το Movement Medicine με την Nicola Anastasi και παρακολουθήστε το Women’s Circle & Crystal Sound Journey με τη Lena Michael. Λάβετε μέρος και ενσαρκώστε το Metta Ecstatic Dance με την Tanya Popovich και ανακαλύψτε τη δύναμη της έκφρασης σας μέσα από τραγούδι και τη ζωντανή μουσική με τη Samantha Howick και τον George Satya.
Ξεκινήστε ένα ταξίδι προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξης με ενεργειακούς θεραπευτές, μέντιουμ, life coaches, βοτανολόγους και άλλους θεραπευτές. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μίνι θεραπείες και υπηρεσίες στην αίθουσα θεραπείας MBS, που παρέχονται προσεκτικά από τους εκθέτες μας.
Περιπλανηθείτε στην έκθεση της αγοράς MBS, συνδεθείτε με ομοϊδεάτες και ένα υποστηρικτικό δίκτυο και απολαύστε τη συλλογική χαρά που θα σας περιβάλλει.

Το MBS Wellbeing Festival υπόσχεται να είναι μια πύλη για την αυτοανακάλυψη, την ανάπτυξη και την ευημερία καθώς συνδημιουργούμε μια κοινότητα για ολιστικό μετασχηματισμό ευημερίας.
Τα λέμε τον Δεκέμβριο!

Τα Online All-Inclusive Εισιτήρια ξεκινούν από 15€ την ημέρα
Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να κλείσετε τα εισιτήριά σας: www.mbscyprus.com/product-category/event-tickets/
Η είσοδος περιλαμβάνει όλες τις διαλέξεις, τα μαθήματα, τα εργαστήρια, τις ζωντανές παραστάσεις και την Έκθεση MBS.
Για το πρόγραμμα επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο
https://www.mbscyprus.com/the-mind-body-spirit-wellbeing-festival/timetable/

Η χρέωση μόνο για την Έκθεση MBS είναι 5€ στην πόρτα¨
Ανακαλύψτε τους Εκθέτες μας! https://www.mbscyprus.com/exhibitors/ 

Ε: info@mbscyprus.com
T: 96382333
W: www.mbscyprus.com
FB: www.facebook.com/mindbodyspiritcyprus

Info
St Raphael Resort στη Λεμεσό
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 | 11:00 - 20:00
Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 | 10:00 - 20:00