ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται το τρίτο Vegan Fam Festival

WIZ TEAM

Τον προσεχή Σεπτέμβριο, με δωρεάν είσοδο.

Η όμορφη αυτή γιορτή, που ως γνωστό είναι αφιερωμένη στη ζωή -σε κάθε μορφή ζωής-, έρχεται ξανά αμέσως μετά το καλοκαίρι.

Είναι μια ευκαιρία τόσο για τους βίγκαν όσο και για αυτούς που ενδιαφέρονται για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, να περάσουν μια όμορφη μέρα στη φύση.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται για τρίτη φορά στην Κύπρο, στο Πάρκο των Αιωνόβιων Ελαιών στο χωριό Ψεματισμένος, της επαρχίας Λάρνακας, στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 14:00 μέχρι αργά το βράδυ.

Σε ποιους απευθύνεται το Φεστιβάλ;
Το φεστιβάλ δεν απευθύνεται μόνο σε βίγκαν αλλά σε όσους ενδιαφέρονται για ένα υγιεινό τρόπο ζωής για τους ίδιους αλλά και για τον πλανήτη. Το φεστιβάλ έχει οικολογικό χαρακτήρα και έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να περιοριστεί η χρήση του πλαστικού στο ελάχιστο. Είναι ανοικτό για μικρούς και μεγάλους με ελεύθερη είσοδο.

Γιατί Vegan Fam Festival;
Ο βιγκανισμός δεν αποτελεί μόνο μια διατροφική συνήθεια ή επιλογή αλλά είναι φιλοσοφία ζωής η οποία αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς στην Κύπρο και στο κόσμο. Οι άνθρωποι στρέφονται προς αυτόν τον τρόπο ζωής είτε για ηθικούς και περιβαλλοντικούς λόγους, είτε για να βελτιώσουν την υγεία τους. Το φεστιβάλ είναι μια ευκαιρία για το κοινό να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, να δοκιμάσει βίγκαν φαγητό και ποτό, να ψωνίσει και να διασκεδάσει.

Τι θα δείτε;
Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για τον βιγκανισμό μέσα από ομιλίες, σεμινάρια και εργαστήρια, να δοκιμάσετε νόστιμα φαγητά και γλυκά, να παρακολουθήσετε μαθήματα ευεξίας και εργαστήρια μαγειρικής από την Lidl Food Academy, κηπουρική, έκθεση προϊόντων, παιδική γωνιά, να ψωνίσετε και να ακούσετε ζωντανή μουσική.

Για χορηγίες: 99326371 Χαράλαμπος
Για πωλητές/εκθέτες: 99432481 Αναστασία
Για εθελοντές: 99335028 Nicholas