ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται το WIP Festival

WIZ TEAM

Μετά την επιτυχία του περσινού event, το οποίο προσέλκυσε περισσότερους από 3000 επισκέπτες, το WIP Arts & Technology Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από τις 20 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου.

Το φεστιβάλ WIP (Work in Progress) είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη σειρά δραστηριοτήτων και εκθέσεων που επικεντρώνονται στις συνέργειες τεχνών και τεχνολογίας. Το φεστιβάλ το οποίο διοργανώνεται από το CYENS Center of Excellence μαζί με άλλους συνεργάτες, ανοίγει νέους δρόμους στην ανατολική Μεσόγειο, με στόχο να γίνει ετήσιο σημείο αναφοράς για επιστήμονες και δημιουργικούς που πειραματίζονται στο τρίπτυχο Τέχνες, Επιστήμη και Τεχνολογία.

Όπως λέει το όνομά του, το φεστιβάλ WIP αγκαλιάζει την ιδέα ότι τόσο η τέχνη όσο και η έρευνα είναι ένα έργο σε εξέλιξη.

Ως εκ τούτου, διαθέτει ένα πρόγραμμα εργαστηρίων, συζητήσεων και παρουσιάσεων που εστιάζει στις δημιουργικές διαδικασίες. Ουσιαστικά, τα έργα που εκτίθενται θεωρούνται ως προϊόντα υπό διεργασία ανοιχτά σε μια ενεργή δέσμευση μεταξύ του παρατηρητή και του δημιουργού και ενθαρρύνουν έναν διάλογο σχετικά με τον αντίκτυπο της τεχνολογίας στην κοινωνία και τη σύγχρονη κουλτούρα μας.

Το Φεστιβάλ Τεχνών και Τεχνολογίας του WIP σάς καλωσορίζει είτε είστε καλλιτέχνης έτοιμος να παρουσιάσετε τη δουλειά σας είτε επισκέπτης ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα της ένωσης τέχνης και τεχνολογίας.

Info
Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, 18.30-00.00
Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, 10.00-20.00
Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, 10.00-20.00
CYENS Centre of Excellence, παλιά Λευκωσία
Πληρ. https://2023wip.cyens.org.cy/