ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται τα 50 best bars 2021

WIZ TEAM

Στις 8 Αυγούστου ανακοινώνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά η λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ της Κύπρου από τον οδηγό WiZ.

Το wiz-guide.com και το πρόγραμμα «Ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου ανακοινώνουν και φέτος τα 50 καλύτερα μπαρ της Κύπρου για το 2021 όπως τα ψήφισαν οι χρήστες της εφαρμογής.

Ο οδηγός, κόντρα σε κάθε δυσοίωνη πρόβλεψη και ανασφάλεια, πλήρως ανανεωμένος και ενημερωμένος, παραθέτει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τα 50 καλύτερα bars σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και ελεύθερη Αμμόχωστο. Ένα εγχείρημα το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει τον απόλυτο οδηγό για την επόμενη έξοδό σας.

 

Όπως και στις προηγούμενες αναδείξεις, η ανακοίνωση θα γίνει ταυτόχρονα με την κυκλοφορία πολυτελούς περιοδικού-οδηγού των 50 καλύτερων μπαρ, ο οποίος θα κυκλοφορήσει με την εφημερίδα «Η Καθημερινή», αλλά και την ανάρτηση της σχετικής λίστας με τις βαθμολογίες στον ιστότοπο του οδηγού wiz-guide.com.

Οι αναγνώστες του WiZ ψήφισαν τα αγαπημένα τους μπαρ στον ιστότοπο wiz-guide.com ή μέσω της εφαρμογής (app) wizguide από τα κινητά τους κάνοντας μια απλή εγγραφή και αναζητώντας τα αγαπημένα τους στέκια από τις 500 και πλέον επιλογές του οδηγού. H αξιολόγηση των μπαρ γίνεται μέσω του button «Rate this place». Μπορούν επίσης οι αναγνώστες να γράψουν τις εμπειρίες τους μέσω του button «Review this place» ανεβάζοντας ακόμη και φωτογραφία.

Όροι ανάδειξης
• Η συντακτική ομάδα του wiz-guide διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει οποιοδήποτε χώρο κρίνει πως δεν πληροί τα κριτήρια αισθητικής και σχέσης τιμής-ποιότητας, τα οποία η ίδια θέτει.
• Τα bars που επιλέγονται δεν έχουν καμία εμπορική σχέση με τον οδηγό, που να αφορά την πιο πάνω διαδικασία.
• Σε περιπτώσεις όπου θα παρατηρηθεί μαζική ψηφοφορία από έναν αναγνώστη σε συγκεκριμένο bar (spam), οι ψήφοι θα αποκλείονται.
• Η επιλογή των μπαρ είναι με βάση τον μέσο όρο βαθμολογίας των χρηστών/αναγνωστών.
• Με την ανάδειξη των 50 Best Bars 2021 αποστέλλεται στα βραβευμένα μπαρ βεβαίωση και πιστοποίηση με σήμανση για να τοποθετηθεί στους χώρους.
• O κατάλογος των καλύτερων bars δημοσιοποιείται και παραμένει ψηφιακά διαθέσιμος για ένα χρόνο μέχρι την επόμενη ανάδειξη.
• Η διαδικασία ανάδειξης ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021.

Η χώρα μας σταδιακά εξελίσσεται βάζοντας ψηλά τον πήχη στα κοκτέιλ και μπαίνει επάξια στον χάρτη της παγκόσμιας σκηνής των μπαρ αναδεικνύοντας πολύ καλούς bartenders αλλά και μπαρ, με αποκορύφωμα την ανάδειξη του 1ου Cocktail festival ως ενός από τα καλύτερα 15 του κόσμου. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά στις 19 Οκτωβρίου 2021.

Η προσπάθεια ανάδειξης των πενήντα καλύτερων μπαρ της Κύπρου γίνεται πραγματικότητα με τη στήριξη του προγράμματος «Ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου.