ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εστιατόριο στη Λεμεσό προσφέρει την αλμυρή εκδοχή της viral «Dubai» γεύσης

WIZ TEAM

Όταν η viral γεύση που ξεκίνησε από το Dubai και έχει κατακτήσει την υφήλιο, προσφέρεται πλέον και στην αλμυρή εκδοχή της, σε μορφή πίτας, ως μέρος των μεζέδων στο αγαπημένο εστιατόριο Μέλισσα, στην Πλατεία Ηρώων.

Το viral trend στο tik tok βρίσκει εφαρμογή, εκτός από τα ζαχαροπλαστεία και τις σοκολάτες, και στο μενού ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Λεμεσό, το οποίο εδώ και μερικές μέρες μάς προσφέρει μια πολύ νόστιμη και πλούσια πίτα.

Το εστιατόριο Μέλισσα προσφέρει στο μενού χαλλουμωτή με πιστάτσιο και κανταΐφι.

Ένα εστιατόριο που θεωρείται σοβαρό και ένας σεφ που θεωρείται δημιουργικός, εκτός από τις κλασσικές γεύσεις του μενού, πρέπει πάντοτε να έχει ανοικτές κεραίες και να βρίσκει τον τρόπο να εκπλήσσει ευχάριστα τους πελάτες του, ενίοτε με πιάτα εμπνευσμένα από τα διάφορα trends των social media. Αυτό ακριβώς κάνει αυτό το διάστημα ο σεφ Χριστόδουλος Αβραάμ, αφού ανάμεσα στα πιάτα που προτείνει το μενού του εστιατορίου Μέλισσα στην Πλατεία Ηρώων, στη Λεμεσό, είναι και μια λαχταριστή πίτα με χαλλούμι, πιστάτσιο και κανταΐφι.

Στην επόμενη εκεί επίσκεψή σας λοιπόν μη χάσετε την ευκαιρία, εκτός από τους κλασσικούς μεζέδες αλλά και τα πιο «πειραγμένα» πιάτα, να δοκιμάσετε και τη χαλλουμωτή που αυτές τις μέρες γίνεται ανάρπαστη!

 

@kkonstantinu Χαλλουμωτή με πιστάτσιο?? Σίγουρα ένα 9/10 @Chef Christodoulos Avraam #melissa #restaurant #limassol #pistacchio #viral #fy #fyp #mpesfypgamw Einai Mikri I Zoi - Mariza Rizou

 

@stylianaaverkiou @Melissa Restaurant Cy @Chef Christodoulos Avraam original sound - Styliana Averkiou

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ΜΕΛΙΣΣĀ (@melissa.restaurant.cy)


Εστιατόριον ΜΕΛΙΣΣĀ

Δ-Σ 19:00-01:00
Κρατήσεις 99923933
breezegroup.com.cy/melissarestaurant

Instagram: @melissa.restaurant.cy
Tiktok: @melissa.restaurant.cy
Facebook: Melissa Restaurant