ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχεις ακούσει για τη δυνατή φάση του ΣΚ στο Palm Beach του Kalymnos;

WIZ TEAM

Ειδικά τις Κυριακές, που είναι fun day και οι μουσικές δυναμώνουν, θα είσαι τυχερός αν βρεις διαθέσιμο τραπέζι, gazebo ή cabana.

Το Palm Beach είναι ένα χαλαρό beach bar, κάτω ακριβώς από το γνωστό εστιατόριο Κάλυμνος, στο Governor’s Beach, το οποίο προσφέρεται για χαλαρές εξορμήσεις, συνδυάζοντας μπάνιο στη θάλασσα και διασκέδαση με ποτό, τσίμπημα και ωραία μουσική.

Τις καθημερινές η φάση είναι πιο ήρεμη, ενώ Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, οι DJs κάνουν κατάσταση στην παραλία -εκτός από την Κυριακή που η ένταση ανεβαίνει, κυρίως με πιο mainstream ακούσματα, την Παρασκευή και το Σάββατο οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί, ακόμα και με ρετρό μουσικές.

Ειδικά για αυτή την Κυριακή (24/7), ο DJ Pro θα αναλάβει τα ηνία στα decks, παίζοντας RnB μουσική, παίρνοντας ουσιαστικά τη σκυτάλη από τον DJ M7A που συνήθως βρίσκεται στην ίδια θέση.

Οπότε, αν λογαριάζεις να πας ως εκεί αυτή τη βδομάδα, ή γενικά κάποιο από τα επόμενα ΣΚ, καλό θα ήταν να κάνεις μια κράτηση (μόνο για τις ξαπλώστρες δεν γίνονται κρατήσεις).

Στον Palm Beach μπορείς να απολαύσεις περισσότερα από δέκα διαφορετικά κοκτέιλ που βγαίνουν από το κουκλίστικο Granny Ford, μπορείς να πάρεις με την παρέα σου spirits όπως βότκα, gin, ρούμι κ.ά., ενώ τέλος, μπορείς να σβήσεις την πείνα σου είτε επί τόπου με ένα σνακ (όπως σάντουιτς, burgers, nuggets, καλαμάρι) είτε ανεβαίνοντας στο εστιατόριο Κάλυμνος για ψάρι και θαλασσινά.

Info
Τηλ. 99560857 (για κρατήσεις και για τα ΣΚ), 25632878 (για διοργάνωση party)
Palm Beach, Kalymnos Beach, επ. Λεμεσού
Δ-ΠΕΜ 10.00-18.00, ΠΑΡ-Σ 10.00-02.00, ΚΥΡ 09.00-20.00

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Granny's Ford (@grannysford)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Palm Beach Bar (@palm.beachbar)