ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχεις ακούσει τι γίνεται κάθε βράδυ στο «Κοντοσούβλι»;

WIZ TEAM

Από τη μια ο σπέσιαλ μεζές που ο μερακλής κύριος Αντρέας προσφέρει εδώ και 23 χρόνια και από την άλλη οι μερακλήδες μουσικοί πελάτες που έχουν κάνει στέκι τους «Το Κοντοσούβλι», έχουν βοηθήσει έτσι ώστε η φήμη της ταβέρνας να εξαπλωθεί παντού στην πόλη.

Από το 2000 ο κύριος Ανδρέας διατηρεί στο κέντρο της πόλης μια πολύ ωραία ταβέρνα, στην οποία προσφέρει έναν σπέσιαλ μεζέ. Με περηφάνεια ο ίδιος δηλώνει ότι όλα όσα προσφέρονται στην ταβέρνα του φτιάχνονται επί τόπου, από το ταχίνι μέχρι τις σεφταλιές.

Η ταβέρνα φημίζεται για το κοντοσούβλι (εξ ου και το όνομα), όπως επίσης για τις οφτές πατάτες (προέλευσης Μενοίκου ή Κοκκινοχωριών), αλλά και για το πιλάφι πουργούρι με την εξαιρετική γεύση.

Οι πελάτες όμως έχουν να λένε και για τα αυθόρμητα live που διοργανώνονται συνήθως από μερακλήδες που καταφθάνουν εκεί με τα μουσικά τους όργανα και ξεκινούν να τραγουδάνε και να διασκεδάζουν, απολαμβάνοντας μεζέ, ποτό και γενικά τη φάση που υπάρχει στην ταβέρνα.

Στην ταβέρνα Το Κοντοσούβλι με €14 μπορείς να απολαύσεις έναν νόστιμο και όχι τόσο συνηθισμένο μεζέ, που περιλαμβάνει σαλάτα, ταχίνι, τσακιστές ελιές, γιαούρτι, μανιτάρια, χαλούμι, σουβλάκι κοτόπουλο, χοιρινό σουβλάκι, σεφταλιά, αρμένικο κιμά-κεμπάπ (το οποίο φτιάχνει εκεί μια κυρία από Αρμενία), οφτή πατάτα με λαδολέμονο, πιλάφι πουργούρι, αλλά και το κοντοσούβλι που αποτελεί συνταγή του ίδιου του κυρίου Αντρέα.

Αν θέλεις να πάρεις μια δυνατή γεύση, κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά, δεν έχεις παρά να κάνεις κράτηση για ένα από τα επόμενα βράδια του χειμώνα. Αν πάλι είσαι πιο «του έξω», μάθε πως η ταβέρνα διαθέτει και μια ωραία αυλή με ασβεστωμένους τοίχους.

Info
Τηλ. 22754959
Λεωφ. Καλλιπόλεως 2, Λευκωσία
Δ-Σ 19.30-23.00