ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχεις δοκιμάσει μεζέδες στου Λυρά;

WIZ TEAM

Στην Αραδίππου, στον παλιό δρόμο προς Καλό Χωριό, εδώ και έντεκα χρόνια βρίσκεται μια ωραία ταβέρνα, φημισμένη για τον μεζέ της αλλά και για τις βραδιές ζωντανής μουσικής που προσφέρει, με σύνθημα «Έλα απόψε στου Λυρά…».

Η οικογενειακή ταβέρνα του Νίκου Λυρά έχει καταστεί πολύ δημοφιλής στο πέρασμα των χρόνων, αφού από το 2011 που λειτουργεί έχει καταφέρει να κερδίσει σίγουρα τους ντόπιους, αλλά συνάμα και αρκετό κόσμο από άλλες επαρχίες, οι οποίοι γνωρίζουν πως εδώ θα απολαύσουν εξαιρετικό οφτό κλέφτικο, νοστιμότατο σουβλάκι, και γενικά έναν πλούσιο μεζέ που περιλαμβάνει είδη σχάρας και αρκετά μαγειρευτά, όπως αφέλια, συκώτι κ.ά.

Στη μεγάλη αυλή, όσο ο καιρός το επιτρέπει, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στήνεται ένα δυνατό πάρτι, με μπάντες που παίζει ζωντανά, διασκεδάζοντας τον κόσμο. Τις Πέμπτες το πρόγραμμα είναι πιο έντεχνο, με τους Γιώργο Βασιλείου (κιθάρα, φωνή), Σοφιάνα Ιωάννου (φωνή) και Παναγιώτη Κοτσάπα (μπουζούκι), ενώ Παρασκευή και Σάββατο παίζουν με λαϊκό και με σύνθημα «Έλα απόψε στου Λυρά…». Παρασκευή, τον κόσμου διασκεδάζουν οι Χρήστος Ασπρής (μπουζούκι), Ειρήνη Χαρούς (τραγούδι) και Χάρης Δέτης (πλήκτρα - τραγούδι), ενώ το Σάββατο απλώς ο Νεόφυτος Μιχαήλ αντικαθιστά τον Χρήστο Ασπρή. Εννοείται πως τον χειμώνα το σκηνικό μεταφέρεται μέσα!

Πάντως, ειδικά τις μέρες που παίζει live, η ατμόσφαιρα στου Λυρά είναι ανεπανάληπτη!

Info
Τηλ. 99010505
Δ-Σ 19.00-01.00
Παλιό Δρόμος Αραδίππου Καλού Χωριού