ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξόρμηση στο Καμπί του Φαρμακά από την ομάδα Στο Νησί

WIZ TEAM

Στο πλαίσιο της εξόρμησης, οι συμμετέχοντες θα περπατήσουν στο μονοπάτι «Αηδόνια», θα περάσουν από το διάσημο «Δεντρόσπιτο» και θα γευματίσουν στο εστιατόριο «Ποταμός».


Αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί φίλοι-μέλη του Στο Νησί / On the island, η  Ομάδα μας οργανώνει εξόρμηση στο Καμπί του Φαρμακά. Ελάτε μαζί μας να περπατήσουμε το όμορφο μονοπάτι «Αηδόνια». Ένα εύκολο γραφικό μονοπάτι, περίπου ενός χιλιομέτρου, ιδανικό και εύκολο για όλους. 

Το όνομά του το πήρε από τα πολλά αηδόνια που φωλιάζουν στα δέντρα της περιοχής. Εκτός από το μικρό ποτάμι, τις όμορφες γέφυρες, τα πλατάνια, τις καρυδιές και κάθε λογής δέντρα της πλούσιας χλωρίδας του χωριού, θα συναντήσουμε το όμορφο «Δεντρόσπιτο», στοιχεία ιδανικά για όμορφες φωτογραφικές λήψεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ταβέρνας Ποταμός, στο Καμπί του Φαρμακά, περιλαμβάνεται στη λίστα με τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια της Κύπρου για το 2023.

Το σημείο συνάντησης είναι το εστιατόριο «Ποταμός», η ώρα 9:30 π.μ. Μετά τη μικρή πεζοπορία στο μονοπάτι, θα καταλήξουμε στο συγκεκριμένο  εστιατόριο για μεσημεριανό. Το εστιατόριο προσφέρει μπουφέ και η τιμή είναι €25.00 το άτομο για μεγάλους και €14.00 για μικρούς (η τιμή περιλαμβάνει και  το ποτό). Εκεί θα γίνει και το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιτας.

Όσοι φίλοι επιθυμείτε να έρθετε για το φαγητό, θα πρέπει να μας ενημερώσετε για να κάνουμε έγκαιρα προκρατήσεις.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Στέφανος Σάββα 96383334, Μάριος Ιωσήφ 99222705, Κούλλα Πασχαλίδου 99784009, Θέκλα Γαβριήλ 99171801, Γιαννάκης Πασιουρτίδης 99626392.

Info
Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024
Καμπί του Φαρμακά, 09.30