ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξόρμηση στον Καλοπαναγιώτη και στο Οινοποιείο Λαμπαδιστής

WIZ TEAM

Το Σάββατο 22 Ιουλίου.

Εισηγητής της ημερήσιας εξόρμησης είναι ο αρχιτέκτονας Μάριος Μιχαλόπουλος.

Αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του εισηγητή της εξόρμησης:

Για το Σάββατο 22 Ιουλίου 2023, έχει προγραμματιστεί μια ημερήσια εξόρμηση στον Καλοπαναγιώτη, με κύρια επίσκεψη και ξενάγηση στο νεοσύστατο Οινοποιείο Λαμπαδιστής, σε ύψωμα πάνω από το χωριό, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Γιαννάκη Παπαδούρη.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό οινοποιείο των εκλεκτών κρασιών Marathasa, που στεγάζεται σε εξαιρετικό και πρωτοποριακό κτίριο βραβευμένο στα Κρατικά Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2022, έργο του συνάδελφου αρχιτέκτονα Ηρακλή Παπαχρίστου.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη και ξενάγηση στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστού και στον πυρήνα του χωριού, όπου στο εκλεκτό εστιατόριο του συγκροτήματος Casale Panayiotis, θα έχουμε το οργανωμένο μεσημεριανό γεύμα στις 13.30.

Κατά την οδική διαδρομή το πρωί, θα πραγματοποιηθεί σύντομη στάση για καφέ και τουαλέτες στο καφεστιατόριο Μάρκος, λίγο μετά τον Ορκόντα. Η αναχώρηση όπως πάντα από το συνηθισμένο σημείο στη Λεωφόρο Αθαλάσσας, απέναντι από την εκκλησία του Αποστόλου Βαρνάβα, είναι προγραμματισμένη για τις 08.30 ακριβώς (προσέλευση και επιβίβαση στο λεωφορείο 10 λεπτά νωρίτερα).

Σημειώνεται ότι λόγω του γεγονότος ότι η πρόσβαση στο οινοποιείο -που γίνεται μέσω του χωριού Οίκος- δεν είναι δυνατή με μεγάλο λεωφορείο, θα χρησιμοποιηθεί μικρό λεωφορείο - mini bus χωριτηκότητας 22 ατόμων, γι’ αυτό και η συμμετοχή στην εξόρμηση θα είναι περιορισμένη στον αριθμό αυτό.

 Σημειώνεται ότι το αυξημένο κόστος της όλης εξόρμησης οφείλεται κατά κύριο λόγο στην πολύ ψηλή τιμή που υπάρχει από τη διεύθυνση της επιχείρησης (30 ευρώ το άτομο) για το wine tour & wine tasting με συνοδευτικά, περιλαμβανομένης και της αρχιτεκτονικής ξενάγησης, συνολικής διάρκειας μιας ώρας και 20 λεπτών περίπου. Το δικαίωμα συμμετοχής που περιλαμβάνει όλα τα πιο πάνω, ανέρχεται στα 80 ευρώ το άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, αν και εφόσον θα υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις, οι οποίες λόγω του περιορισμένου τους αριθμού, θα διατεθούν κατά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα της δήλωσης συμμετοχής, είτε με email στο ekdilosis@cytanet.com.cy, είτε με SMS στον αριθμό 99625914, είτε τέλος τηλεφωνικά στη Μαρία Μιχαλοπούλου στο τηλέφωνο 99332103.