ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εύρηκα Μασσαλίας «The Charity Fashion Show»

WIZ TEAM

Εύρηκα Μασσαλίας και MUST για άλλη μια χρονιά ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό διοργανώνοντας το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό fashion show.

Το Εύρηκα Μασσαλίας και το MUST ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και διοργανώνουν τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Fashion Show», η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως θεσμός. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου 2024 και ώρα έναρξης στις 19:30, στο Royal Hall στη Λευκωσία.

Το MUST, έχοντας βαθιά χαραγμένα στην κουλτούρα του την ανάγκη για προσφορά, είναι συνδεδεμένο με τη μόδα και τα fashion trends που εξυμνούν, μεταξύ άλλων, τη γυναικεία ομορφιά. Με μια όμορφη συνεργασία, το Εύρηκα Μασσαλίας, το οποίο είναι διαχρονικά πιστό στη φιλοσοφία του για τη μόδα αλλά και τη φροντίδα για τα ρούχα, ενώνει τις δυνάμεις του με το MUST, διοργανώνοντας ένα φιλανθρωπικό fashion show, το οποίο θα τιμήσουν καταξιωμένοι σχεδιαστές με τη συμμετοχή τους.

Ο Ανδρέας Ζαννετίδης, η Βασιλική Χαρίτωνος και η Pinko Boutique θα λάβουν μέρος στο fashion show, δίνοντας ο καθένας ξεχωριστά τη δική του -στιλιστική- πινελιά στη βραδιά. Φέτος, για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν στο fashion show φοιτητές του κλάδου Fashion Design από τα πανεπιστήμια Frederick University και Alexander College, καθώς σκοπός του φετινού Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Fashion Show είναι να αναδειχθούν νέα ταλέντα με δημιουργικότητα και φαντασία. Μέσα από αυτή την ευκαιρία που θα τους δοθεί, θα μπορούν να ανοίξουν τα φτερά τους και να συνεχίσουν με τις καλύτερες προοπτικές προς ένα δημιουργικό μέλλον.

Αξίζει να αναφερθεί πως στα δύο πανεπιστήμια που θα λάβουν μέρος στο fashion show, Frederick University και Alexander College, θα παρευρεθεί ο Ανδρέας Ζαννετίδης, ο οποίος μέσα από τη δική του εμπειρία στο χώρο της μόδας, θα δώσει τις δικές του συμβουλές στους τελειόφοιτους φοιτητές του κλάδου Fashion Design και θα συνομιλήσει μαζί τους ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες για τη μόδα.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων θα διατεθούν για ενίσχυση του εθελοντικού έργου του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου».

Info
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2024
Royal Hall, Λευκωσία
Ώρα έναρξης: 19:30
Τιμή εισιτηρίου: €25,00
Για πληροφορίες και εισιτήρια www.ticketmaster.cy

Χορηγοί: Pinko Boutique , Loreal Professionnel Paris, Trends Beauty Shop,

Συμμετέχει: Pinko Boutique

Χορηγός επικοινωνίας: MUST.COM.CY

Συντονισμός και επιμέλεια fashion show: Γιώτα Κουφαλίδου

Οργάνωση-Συντονισμός: SPPMEDIA EVENTS