ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φάγαμε μερακλήδικο οφτό σε ένα γραφικό στενάκι στον Παλιό Στρόβολο

WIZ TEAM

Tης Αφροδίτης Δερματά

Στον ιστορικό πυρήνα του Στροβόλου σ’ ένα γραφικό στενάκι δίπλα ακριβώς στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ο  Άντρος άπλωσε τα τραπέζια του και με μεράκι και πολύ αγάπη εδώ και μερικές μέρες σερβίρει τα μεζεκλίκια του.

Με κύριο πρωταγωνιστή το νόστιμο οφτόν η ταβέρνα «Τα Μεζεκλίκια» ήρθε να δώσει πνοή στην Αρχιεπισκόπου Κυπριανού και ίσως να αποτελέσει  την αρχή ώστε να ανοίξουν κι άλλα μαγαζιά, να αναβιώσει και να γίνει ξανά προορισμός η όμορφη και γραφική γειτονιά του Στροβόλου.

Ο Άντρος ξεκίνησε να μαγειρεύει για φίλους μέχρι που οι ίδιοι τον έπεισαν να αρχίσει να μαγειρεύει επαγγελματικά. Στο μενού του εκτός από οφτόν κλέφτικο και σούβλα αρνίσια, θα βρείτε σουβλάκι, σεφταλιές, μπριζόλα χοιρινή τζάμπο, παϊδάκια αρνίσια, χοιρινό κρασάτο, πουργούρι, χόρτα εποχής με αυγά, μανιτάρια άγρια εποχής και πολλά άλλα σε τιμές λογικές. Όσον αφορά την κάβα του εκτός από ζιβανία και παγωμένες μπύρες θα βρείτε ότι ποτό τραβάει η καρδιά σας.

Παρασκευή και Σάββατο το μαγαζί έχει live μουσική ενώ για τον χειμώνα διαθέτει μεγάλο εσωτερικό χώρο όπου πρωταγωνιστεί η ξυλόσομπα.

Σ' αυτό το ατμοσφαιρικό ταβερνάκι το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Άντρος θα σας περιποιηθεί ευγενικά και θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είσαστε οι καλύτεροι του φίλοι. 

 «Τα Μεζεκλίκια» λειτουργούν Τρίτη με Σάββατο από τις 18.00 μέχρι τις 24.00

Παρεκκλήσι Αγίου Γεωργίου Σταδίου Στρόβολος, Κρατήσεις 94055953