ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φαγητό μετά την καρναβαλίστικη παρέλαση

WIZ TEAM

Το σαββατοκύριακο, όλο το νησί θα ζει σε ρυθμούς καρναβαλιού, από τη Λεμεσό ως την Πάφο, αλλά και την ελεύθερη Αμμόχωστο.

Ας δούμε παρακάτω όλες τις πληροφορίες για τις παρελάσεις με τις οποίες κορυφώνονται τα καρναβάλια αλλά και πού θα βρείτε καλό φαγητό στην κάθε πόλη.

Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων στην Πάφο
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2.30μμ

Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων στη Λεωφόρο Γ. Γρίβα Διγενή, στην Πάφο. Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος, «Βασιλιάς Φαραώ», θα προπορεύεται των αρμάτων, μαζί με τη συνοδεία Σχολών Χορού, της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου και Μαζορετών. Η παρέλαση θα ξεκινήσεις από το Μνημείο Πεσόντων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και θα τερματίσει στη Λεωφόρο Ευαγόρα Παλλικαρίδη. Παρουσιαστές της παρέλασης θα είναι η Μαριλένη Σταύρου και ο Χάρης Αριστείδου. Πριν από την έναρξη της Παρέλασης, στις 2.30μμ, η Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου και η Μαντολινάτα Στέλιου Καραγιώργη θα εμπλουτίσουν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα με όμορφες μελωδίες και τραγούδια.
 

Δείτε εδώ δεκαέξι εξαιρετικές επιλογές εστιατορίων στην Πάφο 

Επίσης: Δώδεκα προτάσεις για έξοδο στην Πλατεία Δημαρχείου στην Πάφο


Βραδινή Ποδαράτη Παρέλαση στο Παραλίμνι
Σάββατο 16 Μαρτίου, 8μμ

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η «Βραδινή Ποδαράτη Παρέλαση» με ελεύθερο θέμα αμφίεσης. Αφετηρία της θα είναι η οδός Γρίβα Διγενή και θα καταλήξει στην πλατεία Αγίου Γεωργίου όπου θα πραγματοποιηθεί ένα ξέφρενο πάρτι σε ρυθμούς καρναβαλιού με Dj.

Δείτε εδώ τις υπέροχες ταβέρνες της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου


Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση στο Παραλίμνι
Κυριακή 17 Μαρτίου, 2μμ

Οι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Αμμοχώστου κορυφώνονται την ερχόμενη Κυριακή με τη μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στο Παραλίμνι. Η παρέλαση ξεκινάει στις 2 το μεσημέρι με αφετηρία το Β’ Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου και θα διέλθει διαμέσου της λεωφόρου Πρωταρά και της οδού Αγίου Γεωργίου. Φέτος η Καρναβαλίστικη Παρέλαση αναμένεται να ξεπεράσει κάθε ρεκόρ προηγούμενων συμμετοχών, αφού θα παρελάσουν περισσότερες από 30 ομάδες με ή χωρίς άρματα και οι Καρναβαλιστές αναμένεται να φτάσουν τις τρεις χιλιάδες, ενώ δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες αναμένεται να επισκεφθούν το Παραλίμνι για να την παρακολουθήσουν.
 

Δείτε τα καλύτερα Ασιατικά σε Πρωταρά και Αγία Νάπα


Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση Λεμεσού
Κυριακή 17 Μαρτίου, 1μμ

Παρέλαση με επικεφαλής τη Βασίλισσα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, το κόσμημα της Μεσογείου και τη συνοδεία της, με άρματα και ομάδες πεζών. Τα εντυπωσιακά άρματα του Δήμου Λεμεσού θα εμπλουτίσουν τη φετινή παρέλαση. Η παρέλαση που θα γίνει στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ θα ξεκινήσεις από τον Κυκλοφοριακό Κόμβο Αγίου Νικολάου και θα έχει σημείο κατάληξης τα φώτα τροχαίας Πολεμιδιών (Fairways). Της παρέλασης θα προηγηθούν η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, οι Μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, οι Κανταδόροι, η ομάδα κρουστών Batukinio και οι Μαζορέττες Λεμεσού. Την ίδια μέρα, στις 9μμ, θα γίνει ο Υπαίθριος Καρναβαλίστικος Χορός στην Πλατεία Παλιού Λιμανιού, δίνοντάς μα την ευκαιρία να αποχαιρετήσουμε το Λεμεσιανό Καρναβάλι πανηγυρικά. Ένα απόλυτα καρναβαλίστικο πρόγραμμα γεμάτο κέφι, ρυθμό και χορό, με DJ τον Πανίκο Καρπέτα. Ο χορός θα έχει διαγωνισμό ΠΕΛΛΟΜΑΣΚΑΣ και ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΑΣΚΑΣ, με βραβεία για τις τρεις καλύτερες αμφιέσεις.
 

Δείτε εδώ 10 ταβέρνες στη Λεμεσό που πρέπει να επισκεφθείτε έστω μια φορά 

Επίσης: Τα 22 Καλύτερα Εστιατόρια της Λεμεσού