ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Fine dining στο Ezra, ένα σικάτο εστιατόριο με μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα

WIZ TEAM

Βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου Amarande, στην Αγία Νάπα και προσφέρει εκλεπτυσμένη Μεσογειακή Κουζίνα σε ένα άκρως ρομαντικό περιβάλλον.

Τα γκουρμέ πιάτα που δημιουργεί ο σεφ Πέτρος Αναστασίου και η ομάδα του, σε συνδυασμό με την πλούσια λίστα κρασιών του εστιατορίου, προσφέρουν κάθε βράδυ μια εξαιρετική γαστρονιμική εμπειρία στους πελάτες του Ezra.

Από πέρσι το καλοκαίρι, όταν πρωτολειτούργησε, το εστιατόριο εντός του ξενοδοχείου Amarande έχει προλάβει να κερδίσει ένα αρκετά πιστό πελατολόγιο, με κόσμο που εκτιμά την υψηλή γαστρονομία και το καλό κρασί -εκτός από ντόπια και ελληνικά κρασιά, θα βρείτε ετικέτες από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Χιλή, Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ.

Σε ότι αφορά στο φαγητό, πιο δημοφιλείς ανάμεσα στις α λα καρτ επιλογές είναι σίγουρα η σούπα μανιταριών, τα διάφορα ταρτάρ αλλά και το Rib Eye.

Είτε στη σάλα αποφασίσετε να καθίσετε είτε στον ονειρικό εξωτερικό χώρο που βλέπει τη θάλασσα, σίγουρα η εμπειρία, η ατμόσφαιρα, αλλά κυρίως οι γεύσεις θα σας ανταμείψουν.

Σημαντικό είναι να λεχθεί πως το Amarande είναι adults only ξενοδοχείο, οπότε στο εστιατόριο επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε άτομα άνω των 16. Επίσης, υπάρχει dress code

Info
Τηλ. 23819900
Λεωφ. Κρύου Νερού 47, Αγία Νάπα
ΤΡ-ΤΕΤ & ΠΑΡ-Κ 18.30-21.30