ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Flying Away Festival χωρίς reggae γίνεται;

WIZ TEAM

Για άλλη μια χρονιά οι αγαπημένοι του φεστιβάλ αλλά και του κοινού, Locomondo, προσγειώνονται με το μαγικό τους χαλί στο γήπεδο του Ορφέα, καλώντας μας να γυρίσουμε τα ρολόγια μας πίσω στα 80s!

Μετά τους Μπλε, Professional Sinnerz και Κόμης Χ, που ανακοινώθηκαν ήδη από τους διοργανωτές του Flying Away Art and Music Festival, για τη βραδιά με το Ελληνικό Ροκ, ήρθε και η δεύτερη ανακοίνωση για τη Reggae βραδιά του φεστιβάλ, με τους συνήθεις υπόπτους Locomondo να ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο νησί.

Ο Μάρκος Κούμαρης με τους ελληνικούς στίχους που γράφει, σε συνδυασμό με τη μουσική από την υπόλοιπη παρέα σε Reggae, Ska, Latin, Rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς, θα παίξουν στον Ορφέα υπενθυμίζοντάς μας όλους τους λόγους για τους οποίους οι Locomondo έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα συγκροτήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με τραγούδια όπως “Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα”, “Μαγικό χαλί”, ”80s” και με “ rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop”, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε.

Info
Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022
Γήπεδο Ορφέα, 18.00
Λευκωσία
Είσοδος €12 (ανά μέρα), δωρεάν για παιδιά κάτω των 15 ετών
Πληροφορίες Flying Away Art and Music Festival