ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπλε, Professional Sinnerz και Κόμης Χ στο Flying Away Art & Music Festival

WIZ TEAM

Το πολύ σημαντικό φεστιβάλ της πρωτεύουσας επιστρέφει, ανακοινώνοντάς μας τους πρώτους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στο καλλιτεχνικό-ψυχαγωγικό πρόγραμμα και συγκεκριμένα στη βραδιά του Ελληνικού Ροκ. 

Τι να πούμε για το Flying Away Art & Music Festival… Ένα γήπεδο, 72 art stalls, 150+ καλλιτέχνες, live μουσική, reggae, dub, funk, pop και rock διάθεση, street food, ποτά, κοκτέιλ, παιχνιδότοπος για τα παιδιά, lounge area και πολλά άλλα, σε ένα φεστιβάλ που έγινε συνώνυμο με τα ωραία vibes στην εντός των τειχών πόλη.

Σε σχέση με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ήδη τους Μπλε, οι οποίοι μετά από σχεδόν πέντε χρόνια έρχονται ξανά στη σκηνή του Flying Away Art & Music Festival, αυτή τη φοτά μαζί με τους Professional Sinnerz και τον Κόμη X.

Για τους ΜΠΛΕ τι να πούμε, το συγκρότημα που εδώ και 25 χρόνια πειραματίζεται, δημιουργεί και τολμά διαφορετικές ιδέες και συνεργασίες, διατηρώντας μία συνολική αισθητική ήχου και εικόνας… Mε επτά albums και ένα διπλό best-of έχουν καταφέρει να καθιερωθούν ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

“Φοβάμαι”, “Νιώθω Ενοχές”, “Πιάνω Φωτιά”, “Τον Ίδιο Τον Θεό”, “Δεν Θέλω”, “Μια Φορά κι Έναν Καιρό”, “Κόκκινο Φιλί”, “Εσύ Δεν Ζεις Πουθενά”, είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που θα ακούσουμε να ερμηνεύει με τον ιδιαίτερο τρόπο της η απόλυτη frontwoman Τζώρτζια.

Σε σχέση με τους Professional Sinnerz και τον Κόμη Χ, αξίζει να πούμε πως είναι φίλοι και μουσικοί συνεργάτες από το 2003. Έχουν ταξιδέψει σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας και της Κύπρου, διασκεδάζοντας το κοινό με τις επιτυχίες τους: “Όταν σ’ είχα Πρωτοδεί”, “Αγάπη Είναι”, “Νιρβάνα”, “Θα ‘ρθω να σε Βρω”, “Κάποιος φώναξε τους μπάτσους”, “Πες ό,τι Θες”, “Εγώ σ’ αγάπησα εδώ”, “Beer Drinking Army” κ.ά.

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την τελευταία συναυλία τους, οι Professional Sinnerz μαζί με τον Κόμη Χ, θα έρθουν να ξεσηκώσουν και πάλι τους φίλους τους στην Κύπρο.

Τη βραδιά του Ελληνικού Ροκ θα ανοίξει με τα βινύλιά του, ο DJ Charitos, από το Neverland Rock Bar.

Info
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022
Γήπεδο Ορφέα, 18.00
Λευκωσία
Είσοδος €12 ανά ημέρα (δωρεάν για παιδιά κάτω των 15)
Πληροφορίες www.flyingawayfestival.com